Trei mari invenții care ne fac viața mai ușoară

Odată intrat în câmpul muncii, fie că ești freelancer sau angajat, blogger, vlogger, prințesă, contesă, mare boss sau (din păcate) prim ministru ori președinte mustăcios de partid, ajungi să apreciezi lucrurile mici, dar cu adevărat folositoare, mai ales după o zi obositoare, cum parcă prea sunt toate.

1. Să-i dea ăl de sus (oricare ar fi el) sănătate cu de toate celui care a inventat Aqua Tube, tubul de la hârtia igienică ce se dizolvă și el în toaletă, de nu tre să-l duci la gunoi de fiecare dată (adică, în cazul colegilor bărbați, nu te mai ceartă că iar l-ai uitat pe mașina de spălat ori pe marginea chiuvetei).

2. Tot numai binele din lume i-l doresc și ăluia care e posibil să fie același cu cel de la punctul 1 și care a inventat șervețelele nazale rezistente la spălatul în mașină. Adică un fel de invers al tubului de hârtie igienică. Nu mai contează, o mie de puncte pentru cel care ne-a salvat de mii de bucățele de hârtie împrăștiate prin mașina de spălat și lipite de toate hainele.

3. O bere rece în fiecare zi caldă și celui care a inventat sistemul de semnalizare a locurilor de parcare libere. Sigur știți la ce mă refer, beculețul ăla amplasat deasupra locului de pacare, ce-ți indică faptul că undeva, departe, unde vezi lumina verde, e un loc liber. Două beri pentru cel care a îmbunătățit sistemul și a semnalizat și la început de rând, pe un panou luminos LED, câte locuri sunt libere pe respectivul rând.

PS – Vouă ce alte invenții asemănătoare vă fac viața mai ușoară?

PS2 – 1 și 2 sunt treburi de la Zewa, posibil să se regăsească și la alte branduri, dacă știți ceva, lăsați un comentariu să afle mai multă lume. Punctul trei e valabil în mai multe parcări de ale unor centre comerciale sau birouri cu parcare privată, dar din păcate nu în toate.

 

Photo by Daniël Maas on Unsplash

Acest articol are un comentariu

  1. aewawada

    Internetul mi se pare ca mi-a facut viata mai usoara .
    Apa de la robinet
    Curentul electric presupun

Lasă un răspuns