Kumfu brewmance-ul de St. Patrick’s Day

Sunt bucureștean de aproape 11 ani de zile și cred că cea mai veche petrecere tradițională, la care nu am lipsit niciodată, este cea de St. Patrick’s Day. Dacă anul trecut am făcut gașcă mare de tot, acum a fost puțin diferit, laitmotivul serii fiind BREWMANCE, mai exact „Let’s get together in a BREWMANCE made of more”. Așa că am dat startul petrecerii de St. Patrick’s Day alături de fratele Mariciu.

Seara de bar hopping a început tradițional irlandez, în The Harp, unde am jonglat cu niște pint-uri, muzică și ceva de așternut în stomac, să cadă Guinness mai bine, ba chiar ne-am mai făcut doi frați simpatici:

Iar apoi am mărit puțin gașca, avându-i alături de mine pe cei mai buni prieteni, după cum am spus și în story-ul de mai jos. Mircea, best friend forever, prietenul din copilărie, cu care mă știu de 30 de ani (mamă, ce bătrân sunt), Mariciu, cel mai bun prieten din online și Pavel, cel mai bun prieten de la job. Chiar m-am emoționat când am realizat că în aceeași formulă nu ne-am mai văzut de la nunta mea.

După The Harp ne-am mutat în Kilkenny Irish Pub, unde petrecerea se mutase deja afară, la cât de multă lume venise să-l cinstească pe Sfântul Patrick. Și unde sunt două pint-uri, sigur e loc de mai multe, am făcut brewmance-ul și mai mare, alături de Shurubel și Bodonea, adică alt cuplu de rârâit + Ionuț ochelarist, ca Mariciu și cu mine.
Din Kilkenny am sărit în St. Patrick’s Irish Pub, pentru o mică doză de muzică irlandeză, asta între două pint-uri de Guinness și slalom printre pălării verzi-negre.
Iar la final am testat și niște shot-uri cu Guinness la Gilda Music Lounge, cu toată gașca.
Dacă e ceva ce am realizat, din nou, e că oricât de rece ar fi berea (stout, știu), cel mai important e să îi ai pe cei mai buni prieteni alături atunci când ciocnești paharele. Sláinte!

Ah, mai jos vedeți toată experiența și prin lentila camerei brewther-ului Mariciu:

 

Lasă un răspuns