Trailer Lucifer, sezonul 4 (din 8 mai, pe Netflix)

Se întoarce Luci, mă, după ce serialul a fost anulat, Netflix l-a preluat și a produs cel de-al patrulea sezon, care apare pe 8 mai. Am avut privilegiul să văd câteva episoade în avans și deja mor de nerăbdare, mai ales că Eva, prima femeie cu care Lucifer a păcătuit vreodată, se întoarce. Și să nu uităm cum s-a terminat sezonul al treilea, când Chloe a văzut adevărata față a lui Lucifer. Așa că hai mai repede cu 8 mai! 😀

 

Lucifer este produs pentru Netflix de Jerry Bruckheimer Television alături de Warner Bros. Television. Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood și KristieAnne Reed sunt producători executivi. Serialul a fost dezvoltat de Tom Kapinos și se bazează pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg pentru Vertigo, al DC Entertainment.

Din distribuție fac parte: Tom Ellis (în rolul lui Lucifer Morningstar), Lauren German (detectiva Chloe Decker), Kevin Alejandro (detectivul Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Maze), Aimee Garcia (Ella Lopez) și Rachael Harris (Dr. Linda Martin).

În sezonul 4 își vor face debutul Inbar Lavi, în rolul lui Eve și Graham McTavish, în rolul lui Father Kinley.

 

 

Lasă un răspuns