Kumfu la avanpremiera mondială EL CAMINO (A Breaking Bad Movie) – 8 octombrie 2019, Los Angeles

Damn, cu greu îmi adun cuvintele pentru a putea descrie cum a fost la avanpremiera mondială EL CAMINO (A Breaking Bad Movie), din LA. Am fugit alături de Pandutzu, la invitația Netflix, să vedem cum continuă povestea lui Jesse Pinkman, după Breaking Bad. N-am fost pe covorul roșu, dar am urmărit filmul alături de toată distribuția, iar apoi am și bătut palma cu câțiva dintre actori, făcut un selfie, ciocnit un pahar de Dos Hombres Mezcal by Aaron Paul and Bryan Cranston… din astea uzuale pentru o petrecere în Berceni Hollywood.

*Mezcal e o tequilla, dar nu prea, pentru că toate tequilla sunt mezcal, dar nu toate mezcal sunt tequilla. Mă rog, găsiți detalii și diferențe aici.

Povestea din EL CAMINO e simplă, Vince Gilligan a lucrat la un proiect special, care explorează povestea lui Jesse “Bitch” Pinkman, parcă neterminată la finalul celor cinci sezoane de Breaking Bad. Nu dau spoilere, spun doar că Aaron Paul s-a mai îngrășat, CSF, iar filmul este despre lupta pentru supraviețuire, fuga de lege a lui Jesse, care încearcă, într-un final, să fie liber.

EL CAMINO este un film care va fi înțeles doar de cei care au văzut Breaking Bad, desigur, iar așteptările fanilor pot fi diferite, dar tot ce pot să spun e că nu ai cum să nu te bucuri atunci când apare “o continuare” a unui serial care ți-a plăcut. Gândiți-vă cum ar fi acum  să pice din cer, direct pe Netflix, un Friends Movie, care să continue povestea din serial. Cam așa ceva.

La fel ca și începutul serialului, filmul nu va avea o acțiune foarte alertă tot timpul, ci este bine dozată pe parcursul celor două ore. Vor fi și niște flashback-uri, vă veți aminti cu drag de serial, mai ales dacă nu l-ați revăzut acum, cât să vă împrospătați memoria. Iar dacă ați ajuns cu cititul până aici și n-ați sărit direct la poze, mai jos găsiți trailer-ul, câteva poze oficiale de la avanpremiera din Los Angeles… ca să rămâneți și voi uimiți de cum poate să arate Krysten Ritter (Jane), la 37 de ani și la două luni după ce a născut. Ah, imediat ce publică Pandutzu vlog-ul, îl voi insera fix aici, sub.

YOU READY? – EL CAMINO (A Breaking Bad Movie) e pe NETFLIX, din 11 octombrie 2019

Foto – Daily Mail

N-am mai stat de mult 5 ore fără telefon, mă rog, cu el în buzunar, dar blocat într-o husă specială. Dar csf, privilegiul de vedea în avanpremieră El Camino • A Breaking Bad Movie, merită sacrificii. De pe 11 octombrie, pe Netflix. Până atunci, dacă vă luați noul iPhone, care are un super night mode, atenție când se activează automat, nu tre să vă mișcați 1-3 secunde, altfel stricați poze, precum asta a mea cu Aaron Paul.

Waltunescu, Walt & Walt Jr

YOU READY? – EL CAMINO (A Breaking Bad Movie) e pe NETFLIX, din 11 octombrie 2019


Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns