#DeVăzut – un serial și un film de neratat

Hai noroc, românași, sper că ați mâncat responsabil fasole cu ciolan și băut cu măsură. Dacă zăpada v-a ținut și pe voi în case, distanțați social, am două recomandări mișto de tot, un serial pe care l-am devorat aseară (șase episoade) și un film la fel de bun.

 


Filmul recomandat se afla de ceva timp în My list, dar am tot amânat să-i dau play. Asta până când am văzut articolul din Time, The 10 Best Movies of 2020, unde filmul Colectiv se plasează pe onorabilul loc doi, iar pe locul al treilea se află The Trial of the Chicago 7, pe care îl găsiți pe Netflix: Este o dramă istorică, bazată pe fapte reale, cu o grămadă de actori cunoscuți – Eddie Redmayne, Alex Sharp, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, John Carroll Lynch, Yahya Abdul-Mateen II, Mark Rylance, Joseph Gordon-Levitt, în regia lui Aaron Sorkin. Dați un play trailer-ului de mai jos, dacă aveți nevoie de context, dar vă jur că e unul dintre cele mai bune filme văzute de mine în 2020, așa că puteți da play liniștiți:




Iar serialul tocmai ce a avut premiera ultimului episod ieri, 30 noiembrie. Nu prea-mi place să aștept câte o săptămână după un nou episod, așa că am decis că e mai bine să apară toate cele șase, ca mai apoi să dau play relaxat. Treaba e că am făcut binging cu toate, aseară, atât de bun e. Nu ai cum să te oprești din vizionat, decât pentru nevoi fiziologice, altfel stai până la final… să vezi cine e criminalul. Ăsta nu e chiar spoiler, oricum probabil ați tot văzut postări în feed-ul vostru de Facebook, despre noua senzație de pe HBO GO – The Undoing, un serial cu Nicole Kidman și Hugh Grant, bazat pe cartea lui Jean Hanff Korelitz – You Should Have Known. Dacă nu v-am convins deja, dați play trailer-ului de mai jos și țineți cont că debutul serialului a avut o audiență mai mare decât Game of Thrones, în 2011. Cu plăcere. 😀


Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns