UNTOLD 2020: aftermovie, prețuri abonamente și bilete de avion

Dacă ați rămas cu bani după Black Friday, vedeți că miercuri, 20 noiembrie, ora 14:00, vor fi scoase la vânzare primele abonamente pentru UNTOLD Festival 2020. Până atunci vă recomand, ca în fiecare an, să vă cumpărați din timp bilete de avion, căci dacă vă treziți cu câteva săptămâni înainte, veți plăti mult mai mult, plus că zborurile de la orele ok vor fi deja indisponibile. Aruncați mai întâi un ochi pe minunăția de aftermovie UNTOLD 2019, iar mai apoi citiți și restul. Țineți aproape, voi anunța, ca în fiecare an, toate noutățile pe care trebuie să le știți despre UNTOLD Festival.

 
 
 
Încep cu zborurile, că e mai ușor. Pentru că de abia ce a fost confirmată perioada festivalului, încă mai sunt bilete ieftine disponibile. Așadar, un bilet de avion București>Cluj-Napoca>București costă 405 lei, la Tarom (cel mai ieftin, cu zbordus joi seara, retur luni dimineața, adică nu cel mai plăcut) sau 500 de lei, cu ore mai ok (dus joi după-amiaza, retur luni seara) / la Blue Air costă 450 de lei momentan (zbor dus joi seara, retur luni dimineața) / alternativa fiind doar una, la 500 de lei (zbor dus joi dimineața, retur luni dimineața). Repet, acestea sunt prețuri valabile astăzi, 19 noiembrie, ora 00:35.
 
Pentru alte costuri, aruncați o privire pe articolul scris în 2018, iar mai jos găsiți detalii despre prețul abonamentelor pentru UNTOLD 2020.

PRIMELE ABONAMENTE PENTRU EDIȚIA 2020 VOR FI SCOASE LA VÂNZARE, MIERCURI, 20 NOIEMBRIE, ORA 14.00!

Primele abonamente la un preț special pentru festivalul UNTOLD 2020 se vor pune în vânzare, miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00. Acestea sunt disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la prețul special de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 119 euro plus taxe, din prețul final de 214 euro plus taxe.

La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General Access Risk Free la prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Lasă un răspuns