YOU: serial numai bun de urmărit în zilele astea libere

Aș fi zis serial numai bun de urmărit de sărbători, dar nu prea se potrivește cu tematica bradului și a sarmalelor. Așa că dacă nici pe voi nu v-a impresionat prea tare The Witcher, dați play cu încredere la YOU.

 

Așa cum ziceam la începutul acestui an, “după La Casa de Papel, chiar n-am mai găsit un serial care să mă țintă în priză bine de tot. Asta până la Crăciun. Drept urmare, alături de frumoasa mea soție, am devorat cele 10 episoade de YOU într-un weekend. E o combinație de Gossip Girl cu Dexter și mai mult nu spun, că deja o dau în spoilere. Serialul a fost foarte mult împins în față de Netflix, promovându-l tare de tot, odată cu lansarea de pe 26 decembrie 2018 (în afara Americii de Nord). Eh, iată că tocmai a fost confirmat și al doilea sezon, care va apărea cel mai probabil în toamna acestui an, numai că nu se știe dacă va fi difuzat direct de Netlix, toate episoadele odată, sau, la fel ca primul sezon, mai întâi în rețeaua Lifetime.”

Dar uite că la fix un an distanță, tot pe 26 decembrie, cel de-al doilea sezon a apărut. De data aceasta direct pe Netflix, în categoria Netflix Originals (preluat de la Lifetime). Dacă ați făcut toate cumpărăturile și ați rămăs cu prea mult timp liber, dați-i un play, sunt încă 10 episoade pe care le vei vedea fără să vă ridicați din canapea (decât pentru pipi/papa). Happy binging!

 

Lasă un răspuns