Serial bun de bingiuit: Russian Doll

Știți și voi cum e, cu cât îmbătrânești, cu atât ți se schimbă percepția asupra timplui, adică trece mai repede cu cât avansezi în vârstă – fără mișto, 24 de ore când aveai 7 ani treceau muuult mai greu decât trec atunci când ai 30. Așa că nu prea mai am timp și răbdare să testez seriale slabe, prin urmare am așteptat puțin să văd ce zice lumea despre Russian Doll și de abia apoi i-am dat play… în două seri a fost gata.

Hei, hei, fiecare episod are cam 25 de minute, deci fix din ăla scurt, cum îmi place mie, nu de 42 sau 60 de minute. Primul sezon pune cap la cap 8 episoade, sunt toate pe Netfllix și jur pe roșu că le termini într-o seară, dacă te pui la bingiuit imediat ce ajungi acasă, după job. În patru ore l-ai terminat.

Merită? Oho! Dau un gin dacă nu te prinde. N-ai cum să te dezlipești de ecran până nu știi care e poanta cu Nadia… care tot moare și își retrăiește ziua de naștere, încercând să-și dea seama ce se-ntâmplă cu ea, mai ales când află că nu e singura. Atât, dați play trailer-ului de mai jos și apoi nu mă-njurați că diseară aveți treabă vreo patru ore – comandați ceva de mâncare și aia e. Vă pupă John.


Lasă un răspuns