Noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway (foto & video)

Printre mâncătoriile politice, cu fraude fără număr, mai dăm și de informații mișo. Ah, tocmai văd la TV că, matematic, Clotilde Armand ar avea 1028 de voturi peste Tudorache. Hai, că încep să se miște lucrurile în bine. Revenind, Dacia a publicat mai multe informații, dar și fotografii + clipuri cu noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway. Niciun motor diesel, cutie automată CVT, sisteme de asistență și altele:


Logan, Sandero și Sandero Stepway sunt primele modele Dacia dezvoltate pe platforma modulară CMF a Grupului Renault și au crescut ușor în dimensiuni, cu excepția înălțimii, care este acum ușor mai mică.

Mișto sistemul Media Display oferă un ecran touch cu diagonală de 8 inch îndreptat ușor spre șofer cu o interfață intuitivă și suport prin cablu pentru Android Auto și Apple CarPlay. Există și un tab nou în meniu numit „car”, acolo unde șoferul poate accesa setări specifice pentru sistemele de asistență. Iar sistemul Media Nav include în plus comparativ cu Media Display sistem de navigație și compatibilitate wireless cu sistemele Android Auto și Apple CarPlay, iar numărul boxelor crește la șase (de la două).


MOTORIZĂRI: TREI UNITĂȚI PE BENZINĂ ȘI CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ

motor aspirat pe benzină SCe 65 de un litru cu trei cilindri de 65 de cai putere cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte. Această unitate nu este disponibilă pe Sandero Stepway;

● motor turbo pe benzină TCe 90 de un litru cu trei cilindri de 90 de cai putere disponibil cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau transmisie automată CVT;

● motor turbo pe benzină TCe 100 ECO-G de un litru cu trei cilindri cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Această unitate poate fi alimentată și cu GPL (gaz petrol lichefiat) datorită unui rezervor de 50 de litri montat în locul rotii de rezervă și permite o reducere a emisiilor de dioxid de carbon cu 11% comparativ cu un motor pe benzină similar. Toate cele trei motoare beneficiază de tehnologia Stop&Start.

Noua cutie de viteze automată CVT înlocuiește cutia robotizată Easy’R și oferă o reducere a emisiilor de dioxid de carbon cu 11% (Logan și Sandero), respectiv cu 4% (Sandero Stepway).


Nu în ultimul rând, Logan, Sandero și Sandero Stepway sunt echipate cu o serie de sisteme de asistență activă, printre care se numără:

● Emergency Brake Assist

● Blind Spot Warning

● Park Assist

● Hill Start Assist





Sursa și mai multe detalii & informații, pe automarket.ro

Lasă un răspuns