Trebuie să vedeți Borat Subsequent Moviefilm 2020

Băi, deci am rămas stupefiat, mă gândeam că o să fie o hăhăială soft, mult sub primul film Borat din 2006. Știam că Sacha Baron Cohen e nebun, tocmai îl văzusem la Jimmy Kimmel, unde l-a dezbrăcat pe prezentator, dar filmul îți rupe creierii, fiind mai mult WTF decât LOL.


Nu vreau să vă dau spoilere, că vă stric experiența de vizionare, dar pariu că veți face la fel ca mine, veți pune pauză și veți căuta dacă s-a întâmplat pe bune ce vedeți în film, fazele cu Mike Pence și Rudy Giuliani. Borat Subsequent Moviefilm 2020 a apărut vineri, pe Amazon Prime, și deși mulți dintre americani au votat deja anticipat, e un mare semnal de alarmă pentru cei care încă mai cred bălării + un îndemn la vot, la final.

Mă rog, nu pot scrie mai nimic, fără să vă dau spoliere, dar jur că e cel mai neașteptat film văzut în ultima perioadă… plus că nu prea e film, e mai mult o realitate asamblată puțin diferit. Ah, e și cu câțiva actori români care vorbesc kazahă cică, deși ei folosesc foarte clar cuvinte românești. Desigur că sunt și cadre filmate în România, în satul său natal “din Kazakhstan”, cu localnici și mijloace de transport rudimentare, iar coloana sonoră conține multe piese interpretate de Fanfara Ciocârlia + Goran Bregovic, Shantel, Diana Ross și alții. Dați-i un play fix acum, îmi mulțumiți apoi. Cu plăcere.
Lasă un răspuns