M-am găsit pe Tinder și m-am agățat singur, cu un profil de femeie (screenshots + videocall)

Nu m-am considerat niciodată un macho man (ola, ola, e), dar după 30 de ani deja încep să mă cam umflu în pene, nu de alta, dar de cel puțin două ori pe an, îmi scrie câte o prietenă că “m-a găsit pe Tinder”. N-am apucat să folosesc niciodată Tinder, că mi-a fost suficient Facebook-ul, am găsit-o pe Diana acum mai bine de 9 ani și de atunci suntem de nedespărțit. Dar după 4-5 profiluri pe Tinder, unul pe OK Cupid și altul pe simpatie.ro, toate fake, cu poza mea, trebuia să iau atitudine.


Până aseară, tot ce făceam era să le rog pe prietene să dea report contului, eu postam un screenshot pe Facebook și Instastory, hahaha, hihihi. Dar cât să mai accept să se folosească toți năvlegii (cuvânt folosit în zona natală, detalii pe dexonline, trololo) de o fotografie cu mine, pe aplicații de dating? Culmea, poza folosită NU este postată pe Facebook, Instagram și nicio altă rețea de socializare – este folosită doar într-un articol de pe blog, în care povesteam că mi-am făcut ochelari de soare cu dioptrii. Articolul a fost indexat foarte bine de Google, e mereu pe prima pagină la căutarea după expresia ochelari de soare cu dioptrii. De aici au luat băieții poza, altă sursă nu există, deși… mai am câteva poze la plajă, chiar mai noi, din Cancun, Miami, nu de la Divertiland, la periferia Iflovului, dar mă rog, să nu le dau idei, că poate le plac mai mult noii mei ochelari de soare cu dioptrii, că i-am și schimbat, între timp.



Am fost Cristian, Andrei, Alex și iar Andrei. O dată din București, apoi doar din Constanța, ceea ce mă face să cred că ultimii Cristian și Andrei sunt una și aceeași persoană, ba chiar a actualizat și vârsta, acum câteva luni avea 36 de ani, acum are 37. Legit băiatul! (postare 1 aprilie 2020, postare 17 iulie 2020 – unde are și o poză suplimentară, probabil cu el, postare 2 noiembrie 2020).


Așa că după postarea de aseară, 2 noiembrie 2020, prietena (care l-a găsit a doua oară anul acesta pe Andrei) a zis că nu-i mai dă report, ci îl trage de limbă, să vedem ce poate debita. I-am recomandat să încerce să obțină numărul lui de telefon, ca să-l pot suna pe WhatsApp, cu apel video. Altcineva mi-a comentat, pe Facebook, ca prietena să-i dea lui „Andrei” un mesaj de genul “băăăi, îmi păreai cunoscut și nu știam de unde. Gata. Mai ții minte când ne-am întâlnit la…” și apoi o poză cu noi doi (ea cu Ionuț, eu… nu cu Andrei). Am leșinat de râs, dar tot trebuia să i-o coacem mai tare. Așa că după match-ul de pe Tinder, băiatul s-a băgat imediat în seamă:



Apoi prietena mi-a dat numărul de telefon al lui “Andrei” + poza ei de pe Tinder. Eu mi-am schimbat numele pe WhatsApp, am pus poza ei de profil și am început discuția “cu mine”. Desigur, eram în apel cu prietena, compuneam mesajele împreună, am scris fără diacrtice și fără o cratimă, să pară o conversație cât se poate de reală. Speram să accepte să-l apelez video, dar nu a fost greu deloc, s-a oferit el imediat să facă asta. Am jucat-o și bine, prietena mi-a trimis două clipuri scurte, iar săracul “Andrei” a mușcat-o imediat.  ATENȚIE, nu am cenzurat mesajele lui, așa că dacă e vreun sensibil pe aici, zic să își vadă de ale sale, pe TVR Cultural.




Ah, înainte de a da play înregistrării apelului video, vă las poza lui de la profilul de WhatsApp. Menționez că înainte de a-l apela, i-am căutat numărul de telefon pe Facebook (nu are cont asociat), pe aplicații de genul TrueCaller, pe Google și nu numai… și nu prea apare nicăieri, deci e posibil să fie un număr de cartelă folosit special pentru Tinder.



Așa că mi-am pus un prospop mov pe mine și am așteptat să sune. Am răspuns cu telefonul îndreptat spre apa de la chuivetă, care curgea, iar soția filma în tot acest timp:



După cum mă așteptam, nu a avut curaj să se afișeze, camera lui “Andrei” era acoperită, iar microfonul era oprit. Deși am văzut ecranul negru și mesajul “Andrei muted this call”, trebuia să mă descarc, așa că de aceea e înregistrarea cu bip, măcar să-și fi luat un șoc grav, cât să-i cadă telefonul din mână. Acum urmează să-i fac (din nou) report la Tinder, în speranța că îi vor închide (iar) contul.

Acest articol are 6 comentarii

  1. Alex

    In screenshotul de pe messenger vorbesti cu el pe FACEBOOK MESSENGER si ii spui ca daca vrea poze sau filmulete trebuie „sa imi dai wassapp sau fb” … DUDE e cringe rau articolul asta. Si cine cauta „ochelari de soare cu dioptrii pe google” ptr a face rost de o poza cu un tip in scopul de a crea conturi fake pe site-uri de matrimoniale? feels weird , feels as fake as those accounts.

    1. Ionuț Bunescu

      Primele imagini sunt capturi de pe Tinder-ul prietenei, nu Facebook Messenger. Probabil ai prea mult timp să crezi că și eu aș avea pentru a photoshopa astfel de imagini. Legat de ochelarii cu soare cu dioptrii, este singura legătură logică prin care un necunoscut ar fi putut ajunge pe acel articol al meu – posibil sa greșesc, dar alta explicație plauzibilă nu mi-a venit în minte. Mai citește o dată tot, poate acum reușești să înțelegi. 🙂

    2. Adrian

      Am facut cateva combinatii de cautari pe google images si te-am gasit la:
      „bun cu ochelari plaja” – link catre blog
      „barbat bun cu ochelari plaja” – poza ta la un magazin din Rusia: https:// www. stores2021. ru/content?c=ochelari%20soare%20pret&id=30

  2. Adrian

    Baga un watermark pe poza din blog.

Lasă un răspuns