Ajutați-mă cu o recomandare de aragaz clasic

Hai noroc, internauți (hăhă, ce cuvânt). Help a brother, pls! Am lucrat eu la un mare retailer de electrocasnice vreo 6 ani, dar se pare că nu mi-e de ajutor experiența (digitală) de acolo. Pe scurt, vreau să le schimb aragazul alor mei. Au unul mai bătrân ca mine, din ăla blindat, cum se făcea pe vremuri, Made in Romania. Aș vrea să le iau unul zdravăn, cu alimentare doar pe gaz, iar review-urile de pe net nu prea mă ajută să mă hotărăsc.


Pe scurt, instalația electrică din apartamentul părinților nu suportă un consum atât de mare pentru un cuptor electric, plus că așa s-a obișnuit mama… să gătească la cuptor cu gaz. Așa că de ceva timp tot caut un aragaz standard, nu încorporabil, dar cu alimentare full pe gaz, atât plita, cât și cuptorul. Nici nu prea mă mai interesează prețul, bun și rezistent să fie, căci m-au speriat review-urile de pe eMag/Altex. Nici nu sunt foarte multe modele și doar câteva Gorenje/Zanussi par mai decente, la 1.500 – 1.700 de lei, adică un preț măricel oricum, dar chiar și acestea au recenzii de la oameni care se vaită că aragazul ba are tabla foarte subțire, ba că s-a găurit plita, că a ruginit pe laterale după nici doi ani, că e praf cuptorul, mic, arde, topește plasticul de pe laterale și alte minunății.


Așa că vă rog eu, ajutați-mă cu o recomandare, pe testate: ce aragaz bun le pot cumpăra alor mei? Am fost și într-un Altex, să văd și ating câteva expuse, dar meh, tabla chiar pare modestă pe toate. M-ar ajuta enorm o recomandare de aragaz cu alimentare pe gaz, care să fi trecut proba timpului și a gătitului intens, măcar doi-trei ani. Vă mulțumesc anticipat!


Finala a fost Zanussi ZCG612H1XA VS GORENJE GI5321XF. A câștigat cel din urmă, l-a recomandat Pompiliu-Ion Popescu bine, pe Facebook. Plus că are grătare de fontă, display și funcții suplimentare. Mulțumesc tuturor pentru recomandări, revin după ce am feedback de la doamna Bunescu senior.

Acest articol are un comentariu

  1. Stancu Madalin

    Artic cel mai bun. Am luat Zanussi mamei si ardea prajiturile iar de 2 ani am luat un Artic, ieftin bun si nu arde prajiturile si este si mai mic. Mama de 64 ani multumita. 👍

Lasă un răspuns