Shuffle dance, cu Mădălina Roza

Dacă mai aruncați un ochi pe Tik Tok sau dacă ați văzut cum dansează Shakira în clipul de la piesa GIRL LIKE ME (cu Black Eyed Peas), atunci ați văzut deja pe cineva dansând Shuffle, chiar dacă nu știați că așa se numește acest tip de dans. Shuffle, mai exact Melbourne Shuffle, este un dans rave al anilor ‘80, specific muzicii electronice (dar nu numai), ce presupune mișcări rapide de câlcâie-vârful degetelor, T-step, combinate cu variații de “running man” și cu mișcări sincronizate ale mâinilor. Așa că, mai jos, vedeți mai multe detalii și clipuri cu și despre Mădălina Roza, antrenor de dans, unul dintre pionerii Shuffle Dance în România, care are și unul dintre cele mai urmărite Reels (Instagram) de la noi, cu aproape 90.000 de like-uri și peste 2,4 milioane de vizualizări.


De la Mădălina Roza citire:

Despre SHUFFLE, ca stil de dans, nu cred că știți prea multe. Cu apariția festivalurilor, din ce în ce mai mulți tineri participă și se bucură de această experiență pe muzică electronică. The Mellbourne Shuffle este un dans rave (electronic dance) care a aparut în anii ‘80 în Australia, acesta devenind din ce în ce mai cunoscut. În anul 2012, The Mellbourne Shuffle devine popular în Londra și este denumit mai simplu „shuffling”, iar în 2014 apare sub denumirea de „rabbit dance”, în Olanda.

Roza Dance – mai exact Mădălina Roza, antrenor de dans, fostă campioană de dans sportiv (formații) s-a apucat intens de shuffle (copii și adulți), dans care în SUA este foarte căutat (mai ales la festivaluri). Este printre primii dansatori din România care predă genul acesta de dans și se așteaptă să vedem shuffle foarte curând și pe la noi, având în vedere câte festivaluri au apărut în ultimii ani, doar să scăpăm de Covid mai repede.

Mădălina Roza încearcă să dezvolte comunitatea de „Shuffle” și să le arate oamenilor despre ce este vorba și unde ar putea învăța/dansa acest gen. Așa că dacă vă face cu ochiul (nu, nu Roza, e căsătorită, stați cuminți) și vreți să învățați să dansați Shuffle, dați-i un semn Mădălinei pe Instagram, Facebook sau pe mail la contact@rozadance.ro









Lasă un răspuns