Acum chiar e oficial, ne vedem la Untold 2021

Mi-am mutat zborul către Cluj-Napoca de fiecare dată când Untold a anunțat datele festivalului, chiar nu mai voiam să-i deranjez pe cei de la Tarom cu altă modificare. Îmi doream atât de mult să se țină Untold, adică situația pandemică și relaxările să permită acest lucru, încât aș fi mers și pe jos. Trebuie să recunosc faptul că până astăzi am fost reticent, nu de alta, dar condițiile anterioare permiteau acces doar vaccinaților și 1 metru pătrat de om, adică cel mult 15.000 de festivalieri pe Cluj Arena. Dar, ole, Guvernul a aprobat noi relaxări de la 1 august, mai exact vor fi permise concertele/evenimentele cu până la 75 de mii de participanți care prezintă un certificat digital Covid (vaccin / trecut prin boală / test), în localitățile unde incidența nu va depăși 2 la mia de locuitori.


Așa că haida, fuga la vaccinare (vezi aici cum îți poți genera certificatul), dacă nu ai făcut-o deja, e musai să nu fie depășită incidența, nu de alta, dar între 9 și 12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca, ne așteaptă top 3 cei mai buni DJ din lume: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike + Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Above & Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig, The Script, Parov Stelar, TYGA și mulți alții (chiar mai urmează  să fie anunțat curând un nou val de artiști).

PS – Absolut toate studiile efectuate până acum au confirmat că în aceste condiții este mai sigur să mergi la un eveniment de amploare decât să mergi în orice alte locuri publice. Cel mai recent studiu științific pe această temă a fost făcut în urma festivalului EXIT, desfășurat la Novisad, în Serbia. La acest eveniment, organizat în luna iulie, au participat peste 180.000 de persoane din toată Europa, iar în urma studiului efectuat în timpul și post eveniment, nu a fost înregistrat nici un caz de infectare.


Capacitatea permisă va fi de cel mult 75.000 de persoane pe zi, așa că dacă nu ți-ai cumpărat încă abonament la Untold, acum e momentul (detalii aici).

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns