Donerboom – doner bun și un desert de 1000 de puncte

Și ce mai faceți, tot acasă, tot acasă? Dar ceva diferit ce mai punem pe masă? Cam așa am ajuns la Donerboom, căci voiam de prin vară să le testez preparatele, însă în perioada asta… timpul nu mi-e cel mai bun prieten, așa că ori gătim iute ce avem prin casă, ori comandăm ceva din proximitate. Așa că dacă nici voi nu mai știți ce să comandați, am o sugestie mai mult decât decentă.


Am testat Lavash Doner pui, Baghetă Doner pui, Tombik Doner Pui, Guacamole Boom pui, Plato Doner pui, Zurna Doner vițel și toate cele trei deserturi disponibile.

Diana, mare fană pui, a votat cu două mâini pentru  Baghetă Doner pui – citez: muuult peste Dristor! Eu nu am putut alege un singur preparat preferat, așa că pentru pui recomand Guacamole Boom pui, e senzație (I love guacamole), iar în cazul cărnii de vițel oricum am ales specialitatea casei, Zurna Doner vițel, care e wow. Asta pe lângă că e lung cât trei iPhone 12 Pro, vedeți cele mai recente stories din Highlights / Food, de pe contul meu de Instagram. Iar prețurile sunt chiar decente, imensitatea de Zurna Doner vițel e 39 de lei și are 600 de grame. Adică arată cam așa:


Sosurile sunt mișto, în special Antep și Anatolia, dar găsiți mai multe detalii la ei pe site (comanda minimă e 30 de lei, au trei puncte de livrare în Ilfov (aproape de Militari Residence), iar în București au două, zona Arena Națională și Vulcan Center. Daaar neapărat să vă comandați desert, mai exact Kadayif Cream (O bază de patiserie mărunțită, înmuiată într-un sirop auriu delicios, acoperită cu o cremă specială peste care se presară nuci tocate mărunt), frățiwear, leșini, te trezești, mânânci și iar leșini! Ok și Baklava Cheesecake sau Choco Mousse, dacă vreți să testați un altfel de cheesecake sau să mergeți mai pe clasic, cu spumă de ciocolată neagră cu bucăți de căpșune. Îi găsiți pe cei de la DonerBoom la adresele de mai jos, iar dacă veți comanda, aștept feedback sincer, așa cum l-am dat și eu în acest articol. Haidi xoxo, vă pupă John și poftă bună!

Site / Facebook / Instagram


Acest articol are un comentariu

  1. Alin Vlad

    I concur. A ajuns locul meu preferat de comandat la prânz.

Lasă un răspuns