La B3TON găsești cel mai mare burger din București (10 kg)

Dacă aveți drum prin Parcul Carol sau dacă vreți să testați cel mai mare burger din București (poate și din țară?), care poate fi precomandat oricând, trebuie să dați o fugă pe la B3TON.

Treaba e simplă, îți alegi dimensiunea burgerului imens, de 5 sau 10 kilograme, aduni prietenii, faceți precomanda cu cel puțin 3 zile înainte și… trageți aer în piept, că nu-i ușor B3ton Burger Challenge-ul. Punctez detaliile importante, pe care trebuie să le știi, înainte de a face față monstrului fastuos:

  • Burgerul standard este făcut cu carne de vită Black Angus, brânză Gouda, roșii, salată verde, castraveți murați, ceapă roșie, plus sosurile: ketchup și barbeque home made.
  • Poate fi ales oricare dintre burgerii din meniul standard, cu ingredientele menționate sau poți alege tu ce ingrediente dorești, prețul fiind în funcție de acestea. Desigur, poți adăuga (contra cost) și alte ingrediente suplimentare precum: gorgonzola, parmezan, ceapă caramelizată cu anason, trufe, sparanghel, salata coleslaw.
  • Prețul pentru burgerul de 5/6 kg (recomandat pentru 10/12 persoane) este de 500 de lei, iar cel de 9/10 kg (recomandat pentru cel mult 25 de persoane) este de 800 de lei. În acest preț sunt incluse porții de cartofi prăjiți B3TON (cu pătrunjel și usturoi).

 

Salivez numai când scriu, așa că tre să revin curând, până atunci, vă las pozele de la ospăț (Burger de 5/6 kg). Ah, dacă nu vă strângeți suficienți, dați un semn, vin și #buneștii :))

 

B3TON e fix aici (Google Maps), pe Bulevardul Marasesti Nr. 2B, Bloc C, Scara 3, Parter

 

 

 

 

Lasă un răspuns