Ultrascurte – 9 aprilie 2023

    Damn, n-am mai postat ultrascurte de un an de zile. Eh, le postez mai des pe Instastories, așa că dați acolo un follow, dar mai întâi, check this:


    • Branduri renumite din lumea modei, precum Levi’s, Calvin Klein sau Tommy Hilfiger au început să folosească modele generate de computer pentru a-și prezenta produsele pe site, profitând de faptul că este mai ușor în felul acesta să arate cum se potrivesc hainele lor pe modele de diferite rase, vârste sau dimensiuni. Acest trend este resimțit deja în lumea fotomodelor reale, care spun că, mai nou, nu mai sunt chemate pentru ședințe foto clasice, ci pentru scanarea corpului. Ele se plâng că sunt plătite doar o singură dată pentru scanare, iar imaginile generate, care intră în proprietatea companiilor, pot fi ajustate și utilizate la nesfârșit. (Digi24)

    • Un samsar de mașini din București a sunat la numărul de urgență 112 și a reclamat că a găsit un dispozitiv suspect plasat sub mașină.  Antena 3 a scris că el ar fi fost îndrumat apoi să ia bomba și să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție, dar această ipoteză nu a fost confirmată. (Libertatea)

    • Actriţa Monica Odagiu, implicată într-un accident rutier în Capitală – a lovit mortal un bărbat care traversa strada. (Hotnews) /// Monica Odagiu, prima reacție după accidentul mortal din București: „S-a aruncat în fața mașinii”. (Libertatea)

    • Vineri am fost la show-ul SWEET WONDER, al lui Vlad Grigorescu, un show de mentalism foarte intim, pentru doar 30 de persoane, într-o locație secretă din centrul Bucureștiului. Eu mi-am cumpărat bilet tocmai din februarie, pentru 7 aprilie. Vă recomand să vă grăbiți, dacă vreți să prindeți locuri, următoarele 4 show-uri sunt sold out, primele bilete fiind disponibile pentru data de 14 mai. Costul biletului nu este unul mic, 125 de lei, dar show-ul merită, chiar și pentru unul ca mine care tot timpul are cele mai ridicate așteptări, care mereu se întreabă cum a făcut, domne, trucul acela. E amuzant pe alocuri, uimitor, chiar emoționant, iar finalul (fără spoliere, pare rău) e foarte fain. Mergeți cu încredere, garantat Bunescu!

    • Luni, 24 aprilie, ne vedem acasă, în Curtea de Argeș, la I Love Failure Curtea de Arges, alături de Pavel Bartoș, Florentina Grigoraș, Tedy Necula, Mirela Retegan și Cătălin Meșter. Nu e prima dată când sunt speaker, dar va fi o premieră pentru mine, căci în public vor fi și părinții mei. Sper să-mi stăpânesc emoțiile, iar pentru asta am nevoie de încurajările voastre. Pentru bilete, apelați cu încredere la Andreea Tamaș – 0753 627 016

    • David Popovici, șase titluri la Campionatele Naționale, după ce s-a impus și în proba de 100 de metri fluture. (Libertatea)

    • SUA. Un proprietar de Tesla a dat compania în judecată, pe care o acuză de încălcarea intimității clienților. Procesul a fost intentat după ce Reuters a relatat că angajații Tesla au urmărit clienții cu camerele montate în mașini. (Biziday)

    • SAGA Festival a anunțat lineup-ul zilnic, Lil Nas X și Skrillex sunt vineri, 23 iunie – detalii, aici

    • Și Neversea are nume noi, la fel și Untold.

    • Filmul BARBIE are trailer, apare și Dua Lipa, sunt vreo 11 Barbie și 5 Ken, detalii foto aici.

    • Da, știu, postez mai rar pe blog, dar nu am renunțat și nici nu am de gând, doar tre să-mi organizez ceva mai bine puținul timp liber pe care îl am. Între timp, poate aruncați o privire pe topblog.ro, proiectul lui Hoinaru (Alex Ciucă). Aflați aici de ce, iar aici topul.

    Lasă un răspuns