Trailer Black Mirror: Sezonul 6

Am rămas în urmă cu multe seriale, dar asta nu m-a oprit să mă apuc de altele noi (câteva) sau să mai dau play la câte un film. Am văzut Haita de acțiune, în avanpremieră la cinema (e ok, nu vă spetiți, așteptați-l să nu vă placă pe Netflix, chiar dacă are imagine brici și două scene de acțiune cool, are doar trei glume aproape amuzante), aveți ce vedea pe Netflix, între timp: Taximetriști (altceva, chiar simpatic și smart), iar la seriale puteți încerca și voi ce a văzut toată aproape toată lumea de Paște, Beef și Obsession. Dar nu vine luna iunie mai repede? Că apare al șaselea sezon al unuia dintre cele mai tari seriale ever – Black Mirror, iar trailer-ul îl puteți savura mai jos. Enjoy!


Da, băiatul din thumbnail-ul trailer-ului este chiar Aaron Paul, iar alături de el mai joacă Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin și Zazie Beetz.

Netflix zice cam așa:

Sezonul 6 Black Mirror revine în luna iunie și va fi cel mai imprevizibil sezon de până acum. Întotdeauna a existat un element de neașteptat copt în întuneric, antologie satirică, dar cu sezonul 6, creatorul Charlie Brooker spune că s-a surprins chiar și pe el însuși.

„Întotdeauna am simțit că Black Mirror ar trebui să prezinte povești complet distincte una de cealaltă și să-i surprindă pe oameni – și pe mine – sau, altfel, ce rost are? Ar trebui să fie un serial care nu poate fi ușor de definit și care se poate reinventa în continuare”.

Deci exact asta a făcut. Nu fiecare episod din noul sezon va fi exact ceea ce vă așteptați – dar acesta este ideea.

„Parțial ca o provocare și parțial pentru a menține lucrurile proaspete atât pentru mine, cât și pentru spectator, am început acest sezon prin a schimba în mod deliberat unele dintre propriile mele presupuneri de bază despre ce să mă aștept”, spune el. „În consecință, de data aceasta, alături de unele dintre cele mai familiare trofee Black Mirror, avem și câteva elemente noi, inclusiv unele despre care am jurat anterior că serialul nu le-ar face niciodată, pentru a extinde parametrii a ceea ce este „un episod Black Mirror”. Poveștile sunt în continuare tonalizate în oglindă neagră – dar cu câteva leagăne nebunești și mai multă varietate decât oricând.”


Lasă un răspuns