Vom muri cu toții, iar lor nu o să le pesede noi / Țara lui "Facem tot ce putem / ne străduim"

Au trecut aproape 8 ani de la Colectiv… și tot nu avem un spital sau o secție pentru mari arși. Barocamera aia de Floreasca a rămas tot pe hârtie, nu? Țipăm cu toții, de atâția ani, Corupția ucide!, și ne așteptăm ca măcar după o tragedie să facă statul ăsta ceva, nu doar să sifoneze bani. Sperăm o p…ilulă. Firma de la Crevedia a avut profit de 6,5 milioane de euro în 2022 (și cifră de afaceri de peste 120 de milioane de euro), deși nu mai avea autorizație din 2020, firma primarului din Caracal, zic jurnaliștii, dar pe numele fiului său. Știți ce a zis primarul PSD din Caracal, Ion Doldurea, după tragedia de la Crevedia? Fix asta: Ştiu (NR că a murit un om). Este vorba despre o persoană. Ceilalți… pompierii… este problema lor”.  Plus că șapte instituții ale statului ȘTIAU despre neregulile constatate în 2020 la firma din Crevedia! Cel mai probabil vor rămâne ei, șmecherii care au furat și disturs țara, de 34 de ani încoace, și noi, restul, proștii care plătesc taxe, iar în caz de nevoie de prevenție sau vreo problemă, e PROBLEMA NOASTRĂ, ei doar fac ce pot, ne mint cu spitale regionale (PSD 2016-2020), alții hulesc PSD, apoi se înfrățesc cu ei (Iohannis, PNL & PSD), în timp ce românii care nu le vor mai oferi votul (în al doișpelea ceas), mare parte dintre ei vor pune ștampila pe AUR, din păcate (conform sondajelor). Adică, dacă nu era destul de horror toată treaba, vine 2024 cu palme și mai grele, iar lor, în continuare, nu o să le pesede noi.


Imagini cu tragedia de la Crevedia ați văzut cu toții, cu siguranță, dar mai jos găsiți o selecție cu mai multe întrebări, postări salvate, de azi-noapte încoace, căci deși avem un bebeluș în familie, cine putea dormi… de abia pe la 2AM am reușit. Click pe fiecare imagine, pentru a ajunge la postarea originală.
Acest articol are un comentariu

  1. Irina

    Ce trist! 8 ani trec si inca nu avem o sectie de arsi in tara. Acest lucru arata cat de incapabil a fost statul nostru de a lua masuri adecvate in timp util. Spre deosebire de asta, am vazut o afacere nesabuita profitand de lipsa acestor masuri, iar scandalul auzit de primarul din Caracal cu privire la tragedia de la Crevedia a fost revoltator. Cu siguranta, aceste evenimente ar trebui sa ne dea de gandit si referitoare la abilitatea statului de a gestiona astfel de probleme. Sper ca statul nostru isi va folosi responsabilitatea si resursele pentru a construi o sectie de mari arsi si de a judeca responsabilele acestor tragedii.

Lasă un răspuns