Un eveniment #FoarteTareFrate – Kitchen Battle (by Adrian Hădean)

Dacă nu aveți planuri pentru weekend-ul 4-5-6 noiembrie, de exemplu nu sunteți mari nași, așa ca mine și a mea soție, am o recomandare #FoarteTareFrate: Kitchen Battle, care are loc pentru prima dată în București. Kitchen Battle se întâmplă cu două scopuri nobile: de a oferi mese calde persoanelor nevoiașe în cantinele sociale din țară și de a reaminti că bucuria este mai mare când împarți cu alții. Mai ales masa. Chef Adrian Hădean va fi gazda Kitchen Battle, iar mai multe detalii găsiți mai jos.


De la Adi Hădean citire: Kitchen Battle vine pentru prima dată în România. Prin acest eveniment caritabil, care e un mare show culinar cu public, vrem să strângem bani pentru 100.000 de porții de mâncare caldă pe care să le distribuim până la finalul anului către semenii noștri care nu-și pot asigura singuri traiul zilnic. Șase restaurante de top conduse de 6 dintre cei mai buni bucătari ai României, concurează pentru inimile voastre în trei seri consecutive, 4, 5 și 6 noiembrie, la Hala Laminor. Poți fi unul dintre cei 450 de oaspeți ai evenimentului cumpărând un bilet de pe site-ul asociației noastre. Răspunsul la întrebarea “da’ pentru românii noștri ce faceți?” e acum la tine! Vino să guști mâncarea făcută de Alex Petricean, Oana Irina Coanta, Radu CM Ionescu, Mihai Toader, Alexandru Dumitru, Marian Zancianu și echipele lor, și să faci un mare bine cu ocazia asta.



Nu este doar o competiție gastronomică. Ci una care ajută oameni.

DUEL: În trei seri, câte două echipe de bucătari din restaurante renumite se înfruntă în fața participanților.

IMPROVIZAȚIE: Echipele gătesc cu un coș de alimente identic, iar conținutul coșului îl află doar în ziua evenimentului.

PRESIUNEA TIMPULUI: Echipele trebuie să creeze în timp scurt o masă cu patru feluri de mâncare pentru 150 de oaspeți.

VOTUL: Fiecare invitat votează pe cel care i-a plăcut cel mai mult.


Darul tău ajută oameni.

Chef Adrian Hădean va fi GAZDA Kitchen Battle.

Cele mai frumoase relații de business sau prietenii se leagă în jurul meselor. A meselor lungi, mai ales.

CREAȚII CULINARE UNICE, făcute exclusiv pentru Kitchen Battle.

Fondurile obținute din vânzarea biletelor merg către proiectele SocialFood ale asociației caritabile fondate de Adrian Hădean.


1 scenă. 3 zile. 450 de invitați. Mese lungi, lungi.

Pentru a te afla pe lista participanților, cumpără un bilet.
Chef Adrian Hădean te va saluta personal la sosirea la eveniment.
Vei fi parte din grupul celor 450 de oameni care participă pentru prima dată la Kitchen Battle în România și care știu ce important este să ajuți pe cei aflați la nevoie.
Darul tău va fi multiplicat de 450 de ori, în 3 seri consecutive.


Juriul este format din personalități. Tu votezi alături de Chef Adrian Hădean. Echipele care concurează în fiecare seară sunt acestea:


Mai multe detalii găsiți aici, iar bilete, aici (600 de lei/persoană).

Lasă un răspuns