500.000 de bucureșteni folosesc Revolut. Capitala României, pe locul 2, după Londra.

“Îți transfer pe Revolut” e noul “Vrei ceva de la Mega?”, iar asta deja de câțiva ani. Am 2.591 de contacte în agenda telefonului, dintre care multe sunt încă din liceu, deci și o grămadă de numere de fix, să zicem că 2.180 sunt numere de telefon mobil, reale și active, asta înseamnă că un sfert dintre contactele mele au Revolut. Majoritatea au planul Standard, unii Plus ori Premium, iar o mică parte, Metal. Eu am și planul Metal, util mai ales în țările din afara UE, ca să pot schimba și utiliza mai multe de 5.000 de lei lunar, fără comisioane, atunci când merg în vacanțe sau cu treabă.
Capitala României cumulează circa 20% (500.000) din totalul conturilor Revolut în România, în timp ce în zona metropolitană București se află aproape 580.000 de utilizatori. Cu o rată de adopție a aplicației de 41% în rândul populației active din București, capitala devansează și la acest capitol celelalte orașe din România, dar și alte capitale europene. Bucureștiul se menține pe a doua poziție în topul global al orașelor cu cei mai mulți utilizatori ai super-aplicației, după Londra. Mai multe detalii, mai jos.

Citește mai mult500.000 de bucureșteni folosesc Revolut. Capitala României, pe locul 2, după Londra.

Taxify deschide în București un centru de ingineri pentru CEE

Taxify deschide un birou în București pentru a servi ca centru de inginerie software pentru compania de tehnologie ce are cea mai rapidă creștere. Compania va căuta să recruteze 50 de angajați în următoarele 6 luni, în mare parte ingineri de software și ingineri de date. Echipa din București va fi o unitate independentă de dezvoltare ce se va concentra asupra domeniilor de bază ale Taxify precum algoritmi de rutare, hărți, geolocație și știința datelor.

Citește mai multTaxify deschide în București un centru de ingineri pentru CEE