10 lucruri pe care le pun vedetele sub pernă în noaptea de Bobotează

În data de 5 spre 6 ianuarie, în noaptea de Bobotează, fetele își pun busuioc sub pernă pentru a-și visa ursitul. Da, dar vedetele de la noi, fiind mai cu moț, își pun fel de fel de lucruri, așa că am făcut un top 10 în sexclusivitate pentru bunsexu.ro:

Citește mai mult10 lucruri pe care le pun vedetele sub pernă în noaptea de Bobotează

Po(a)nta cu Obama

La ceremonia organizată în memoria lui Nelson Mandela, nea Victoraș Ponta s-a hlizit puțin cu domn’ Obama. Și normal că un astfel de moment trebuie imortalizat în câteva poze (neclare, făcute cu telefonul, mai mult ca sigur). Sunt șase poze, dintre care am oprit două, cărora le-am adăugat și cuvintele rostite de cei doi, ca să aibă sens expresiile lor faciale:

Citește mai multPo(a)nta cu Obama

Un nou concurs TV – Vrei să fii cocalar?

PLM TV (Privești, Like-uiești, Mulțumești TV) pregătește absolvenților de liceu, care nu au reușit să ia examenul de maturitate (zis și Bac, Bacu’, Bacool, Bacaloreatu’ ș.a.), un nou concurs de incultură generală unde premiul cel mare va fi de cam un milion de lei (suma este aproximativă pentru că oricum concurenții nu vor știi să numere până la 1.000.000). Până și numele concursului este adaptat pentru cei cărora i se adresează, astfel emisiunea urmând a se numi „Vrei să fii cocalar?”

Citește mai multUn nou concurs TV – Vrei să fii cocalar?

Frisonant caz în Complexul Europa

După articolele vestimentare Adibas, Dolce & Gadanna, Puna si Mike, o greșeală de tipar aduce, din nou, Complexul Europa în centrul atenției. Mii de tricouri pe care trebuia să scrie I love Miami au ajuns pe tarabe cu o gravă eroare de redactare. Primarul capitalei, Sorin Oprescu l-a chemat de urgență pe omologul constănțean, Radu Mazare, acesta din urmă fiind mult mai priceput în domeniul vestimentar.

Citește mai multFrisonant caz în Complexul Europa

10 chestii pe care și le dorește un bărbat

1. Cămăși pe care nu trebuie să le calce, le scoate de la spălat, le atârnă la uscat pe un umeraș și sunt gata de purtat (Eu, din păcate, am doar două astfel de cămăși).

2. Dimineața, dupa ce tocmai și-a pus șostele, să nu calce în apă fix atunci când se duce ultima oară la baie pentru a-și aranja părul.

Citește mai mult10 chestii pe care și le dorește un bărbat