Revenim, revenim

Nu am mai scris de ceva timp … am avut pe cineva care sa imi rapeasca tot timpul liber timp de o luna jumate 🙂 A fost frumos, acum liniste pt ca am nevoie. De relaxarea mult dorita inca ma bucur la Curtea de Arges unde e asa fain… soare, pasarele, ciripele, verdeeee, muuuuuuult verde, aglomeratia e uitata prin capitala… e frumi 🙂

In mini vacanta asta de Paste [apropo, Hristos a Inviat!] am jucat tenis de camp de am febra si acum la antebratul drept. Chiar stateam si ma gandeam, dintre toate sporturile, cel mai mult imi place Tenisul! Imi si imaginam cum o sa-mi duc mostenitorii la tenis, nu la fotbal sau karate. E destul de scump ca sport, dar e supeeerb. Pacat ca nu am cand sa joc mai des.

Aseara am fost la Inviere la Manastire [ C de Arges]. MUUULTA lume adunata printre care si idioti care fumau, jegosi care rontaiau seminte si cersetori fara nr [#31#] … nu pleaca unul, ca venea altul „da si mieeee un ban!!!” . Deja ma enervasem, eram acolo pt a sta linistit sa iau Lumina, nu pt a scapa de puradei care ma agasau.

Nu m-am spovedit… pt ca m-am gasit tocmai duminica pe la ora 15 sa ma duc… iar singurul preot aflat la manastire mi-a spus ca a spovedit de dimineata, acum ii e rau… OK imi zic… aprind niste lumanari la iesire si ma duc acasa…

De abia acum ajung la ce vroiam sa zic de fapt cand m-am gandit sa mai scriu ceva pe blog:) Mor pe baietii care nu au in cap decat pariuri, combinatii, bagat la sala si vorbitul cu FA prietenei. De fapt mi s-au strambat ochii atunci cand am vazut poza asta pe hi5:

Frate… si eu ar trebui sa mai fac niste exercitii [ nu sala pt ca nu am fizicul necesar, adica sa nu rada „musculosii” de mine :)) ] pt ca de la 8 ore la birou si 10 minute de mers pe jos zilnic am cam facut mini-mini-burtica… o sa fac si eu niste abdomene, flotari etc… doar pt a ma mentine in forma NU pentru a deveni un monstru ca cel din imaginea de mai sus.

Morala: Bagati fratilor proteine si cacaturi si sala pana nu vi se mai scoala…

Acest articol are 4 comentarii

  1. ILANA

    mi-era dor de rautatea ta bine intentionata 😀

    Nu uita sa stergi melodia aia, yours truly, din pc 😉

  2. Ionuţ Bunescu

    Ce rea esti sti tu Alexandraaaa :))

    Chiar imi place melodia, de ce sa o sterg? Sentimentele nu stau in melodii 🙂 Plus ca eu asociez multe persoane cu cate o melodie 😉 Desi pe ea o asociez cu o alta melodie :))

  3. ILANA

    sentimentele nu stau in melodii, dar melodiile pot trezi sentimente >:)

  4. Ionuţ Bunescu

    mai greu cu sentimentele … uneori mai ai nevoie de afectiune 🙂

Lasă un răspuns