7 Flares 7 Flares ×

         Dacă tot am trecut de sarmale și piftii, sunt curios câte domnițe au ținut cont de sfaturile din revistele pentru femei. Să-ncepem!

 

Foto: Shutterstock

 1. Creează un calendar – Da, da, crează un calendar de hâța-hâța și sigur nu vei avea burta mare nici acum și nici peste 9 luni! Știi, alea 28 de zile, cu perioada fertilă, bla, bla, bla.
 2. Mânâncă multe nuci – Se vede că e sfat femeiesc, bărbații nu pot fi decât super încântați, ce să zic.
 3. Schimbări mici în meniul de zi cu zi – Și, azi în ce mână ții lingura, fatăăăă, în stânga sau o schimb în dreapta? Nu, fatăăă, eu folosesc direct polonicul!
 4. Puțină mișcare înainte de sesiunea de shopping – puțin mai multă mișcare când va auzi soțul că iaaar te duci la shopping. Mișcarea se va face de trei ori în jurul mesei de la bucătarie, două ture de balcon și o săritură peste câinele din hol.
 5. Începe cu legumele! – Adică atunci când ești la masă, nu te înfigi ca felina în mici și porc, ci iei legumele la trântă pe esofag în jos, iar apoi te ocupi de prazul iubitului și o să fii modeală! Zic să nu uiți și de nucile de la sfatul cu numărul doi!

Dă un like și-un share, mon cher!

2 Responses to “Cum să nu te îngrași de Sărbători”

 1. Loredana says:

  super. ar tb sa scrii mai des.. google reader nu prea este incantat de feed-urile tale.

  0

  0
 2. Mai simplu ar fi sa mananci niste furnici la protap, limba de viespe, umbra de friptura de curcan, rabdari umplute, piept de colibri, etc.
  Cercetatorii britanici probabil au descoperit deja ca cele mentionate mai sus nu contin calorii, grasimi si alte vrajeli ;)
  Musai trebuie nuci, seminte, bere si alte chestii(dar in timp ce te uiti la meci).

  Tratament recomandat doar persoanelor de gen feminin care pronunta cuvantul “calorie” de cel putin 7329 de ori pe zi.

  0

  0

Trackbacks/Pingbacks

 1. Kumfu 2012 pe bunescu.ro | bunescu.ro - Logoreea mă iubeşte. Eu o înşel uneori. - [...] Am găsit calea de a nu te îngrășa de sărbători [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *