Zonga, Ziua Z și muzică online

        Până să ma mut în București ascultam și aveam multă muzică în PC, laptop, telefon, dar în ultimul timp nu prea mai am timp nici de știri în afară de ce citesc, văd prin online.

        De Ziua Z s-a lansat Zonga, un alt serviciu de streaming audio. De ce zic altul? Pentru că recent am testat și rara.com (indisponibil încă în România publicului larg) la invitația stimabilului Sebi. Jobul nu-mi permite să ascult muzică în timp ce-mi desfășor activitatea, acasă mai bag un YouTube, doar în metrou mai ascult o ora și-un pic de pe iPod. Pe mine nu mă fascinează niciun astfe de serviciu de “oferit muzică online” care mai e și pe bani. Nu am îmbătrânit, dar când vreau să ascult ceva mai multă muzică, mă duc la un concert sau în oraș unde pot dansa + bea un pahar. 

        Singurul succes a fost teasing-ul reușit al petrecerii ZiuaZ care a adunat peste 100 de oameni din online, care habar n-aveau ce se va lansa, la o petrecere tematică (eu am fost în gașca lui Bobby Voicudisco disco). Românul nu prea dă bani pe muzică sau dacă dă, unul ca mine o face pe Beatport, iTunes ș.a.

        Zonga este momentan în private beta, dar am trei invitații de dat, așa că cine vrea să testeze serviciul, să comenteze scurt și la obiect cu o adresă de mail validă. Aștept apoi păreri, bineințeles. 

foto sutu.ro

Acest articol are 11 comentarii

  1. Stefy

    Ia sa vedem :d

  2. Andrei

    Vreau si eu o invitatie te rog

  3. Marius B.

    Si eu. Mersi!

  4. oana

    si eu vreau invitatie!!

  5. Adina Dedeu

    Vreau si eu una 😀 I am a good girl 😛

  6. Ionut Bunescu

    Primii trei care au comentat tocmai au primit invitatiile pe mail 🙂

  7. Revo

    Mersi. Am crezut ca nu vrea nimeni, d-aia am postat … daca stiam ca sunt asa de multi pretendenti … :O

Lasă un răspuns