5 Flares 5 Flares ×

        Până să ma mut în București ascultam și aveam multă muzică în PC, laptop, telefon, dar în ultimul timp nu prea mai am timp nici de știri în afară de ce citesc, văd prin online.

        De Ziua Z s-a lansat Zonga, un alt serviciu de streaming audio. De ce zic altul? Pentru că recent am testat și rara.com (indisponibil încă în România publicului larg) la invitația stimabilului Sebi. Jobul nu-mi permite să ascult muzică în timp ce-mi desfășor activitatea, acasă mai bag un YouTube, doar în metrou mai ascult o ora și-un pic de pe iPod. Pe mine nu mă fascinează niciun astfe de serviciu de “oferit muzică online” care mai e și pe bani. Nu am îmbătrânit, dar când vreau să ascult ceva mai multă muzică, mă duc la un concert sau în oraș unde pot dansa + bea un pahar. 

        Singurul succes a fost teasing-ul reușit al petrecerii ZiuaZ care a adunat peste 100 de oameni din online, care habar n-aveau ce se va lansa, la o petrecere tematică (eu am fost în gașca lui Bobby Voicudisco disco). Românul nu prea dă bani pe muzică sau dacă dă, unul ca mine o face pe Beatport, iTunes ș.a.

        Zonga este momentan în private beta, dar am trei invitații de dat, așa că cine vrea să testeze serviciul, să comenteze scurt și la obiect cu o adresă de mail validă. Aștept apoi păreri, bineințeles. 

foto sutu.ro


Dă un like și-un share, mon cher!

10 Responses to “Zonga, Ziua Z și muzică online”

 1. Why not ? Hit me.

  0

  0
 2. Vreau si eu o invitatie :)

  0

  0
 3. Ia sa vedem :d

  0

  0
 4. Vreau si eu o invitatie te rog

  0

  0
 5. Eu eu!! pick me! :)

  0

  0
 6. Marius B. says:

  Si eu. Mersi!

  0

  0
 7. si eu vreau invitatie!!

  0

  0
 8. Adina Dedeu says:

  Vreau si eu una :D I am a good girl :P

  0

  0
 9. Primii trei care au comentat tocmai au primit invitatiile pe mail :)

  0

  0
 10. Mersi. Am crezut ca nu vrea nimeni, d-aia am postat … daca stiam ca sunt asa de multi pretendenti … :O

  0

  0

Trackbacks/Pingbacks

 1. Campaniile saptamanii 30 ianuarie – 5 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro - [...] Dan Dragomir, Radu Dumitru, Laurentiu Buica, Florin Grozea, Cristian Dorombach, Dragos Schiopu, Ionut Bunescu, Diana Oancea, Daniel Papa, Bogdan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *