11 Flares 11 Flares ×

       Se spune că micile bucurii sunt cele care contează, nu, nu voi spune o mică vilă, un mic iaht bla, bla, bla, ci mă declar bucuros că am găsit bomboane Bucuria la mine în cartier! Cetățeni din Militari, stăpâniți-vă Bucuria, acum găsiți minunățiile de bomboane în Piața Veteranilor, pe aceeași alee pe care se află și intrarea în Carrefour Express.

        Magazinul e unul mic, alb, cu tâmplărie din PVC și are o pancarta la intrare pe care scrie “Cafea Florian, Bomboane Bucuria….” n-am reținut ce scria mai departe pentru că nu mă interesa altceva. Au 25 de tipuri de bomboane, se vând la kilogram, prețurile variază între 20 și 64 de lei pe kg. Eu mi-am luat câte una din fiecare, dacă tot s-au oferit cei din magazin să le cântărească, mai ales că eram singurul client din magazin. Totalul a fost de 25 de bomboane la prețul de 15 lei. Am mâncat vreo opt până acum, cele mai bune fiind Dorința (1. zmeură, 2. cactus), Chișinăul de seară și Lapte de pasăre. Poftă bună, copii!

 


Dă un like și-un share, mon cher!

11 Responses to “Micile bucurii”

 1. Dorinţa e şi preferata mea. Cactus şi muscat. Yuuum!

  0

  0
 2. inainte de a aparea magazinele astea mici, dezvoltasem o adevarata retea pentru a ma aproviziona cu ele :) si nici acum nu am renuntat la ea. preturile sunt foarte mari inca la noi.

  iti recomand sa arunci si un ochi pe site-ul lor. este complet “delicios” (de la produse la limbaj).

  0

  0
 3. Mie SPICUSOR imi face cu ochiul. Nu am mancat, dar pare caramea d-aia de demult cu lapte.

  0

  0
 4. Multam de pont! N-am mai vazut bomboanele astea de un car de ani :)

  0

  0
 5. Nicoleta says:

  Am facut aprovizionarea pentru Craciun. In piata veteranilor, gasesti mirificele Bucuria, la pret super ok si foarte multe sortimente.
  Sarbatori fericite!!

  0

  0
 6. Pot fi comandate si online de pe bucuria.ro

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *