0 Flares 0 Flares ×

     Când, vreodată, vor înțelege organizatorii de evenimente că n-o să iasă bine deloc dacă vor da mai multe bilete/invitații decât locuri? Se vor întâmpla multe lucruri nedorite nici de unii, nici de alții. Din cauza aglomerației de la bar o puștoaică ce era în fața mea la bar a furat o sticlă de Jagermeister dintr-o cutie care se afla sub ochii ei, pe bar. A urlat de parcă ar fi câștigat la Loto și a fugit imediat. Despre ce și cum a fost aseară la marea inaugurare Turbohalle vedeți în filmarea de mai jos.

 

PS: Știu, vorbesc foarte repede și mănânc din sfârșitul unor cuvinte, promit că mă perfecționez :)

 

Echipa Turbohalle aici, print screen (pagină dispărută azi de pe site, poza e via Vali Petcu-Zoso)

Lumea la metrou la Lujerului și Păcii la ora 22.50.

Mai jos e prima melodie din setul celor de la Modeselektor, foarte multă lume era cu Shazam-ul pornit, dar sunetul era prea tare pentru a  se înțelege ceva. Da, un mare plus pentru Turbohalle, la Scena 1 au sonorizare super tare, felicitări pentru asta, mulți fac rabat la calitate când e vorba de sistemul audio pentru o astfel de locație.

 


Dă un like și-un share, mon cher!

10 Responses to “Deschiderea Turbohalle-review video”

 1. Vezi că prețurile alea au fost valabile doar în ziua evenimentului. Sunt curios cât vor exploda data viitoare…

  0

  0
 2. Mie mi-o plăcut cum ai revizuit evenimentu, Bunescule.

  0

  0
  • Tu esti o draguta, ca de obicei. Se aude incet, asa-i? Ca toata lumea mi-a zis. Dar daca filmez cu Nokia se aude bine, insa nu se vede. Webcam-ul iese din discutie, ca e praf, asa ca sa vad cum filmez de acum incolo cu aifonul.

   0

   0
 3. La 23:10, la Pacii, nu mai existau spatiile alea libere intre oameni. Fiind in fata am avut o minunata panorama… ziceai ca au impodobit bradul la Unirii. M-am oprit din ras doar cand am vazut coada si dragii nostri concitadini care taiau coada cu cea mai mare gratie si respect, bineinteles :).

  0

  0
 4. cred ca ar trebui sa te consideri norocos ca-i intrat. am prieteni care au ajuns la 12 si au vazut clubul doar pe dinafara.

  0

  0
 5. Mirela says:

  Ce “tricou” e ala din video?!

  0

  0
 6. HypocriteInDenial says:

  Măcar ai avut noroc să intri, unii au stat vreo 3 ore la coadă de pe la 12 încolo (N-a fost şi cazul meu, am intrat primul că prietenii mei sunt nişte bulangii care au dat de nişte ‘tovarăşe’ şi s-au băgat în faţă :D). Ai pierdut cu vederea însă căcănarii cu maşinile lor (din care probabil că 50% au fost zgâriate) de vroiau să intre pe poteca aia lată de 2m, piscina improvizată de la intrare, întâmplarea cu pepperspray-ul de pe la 4 şi 10, din faţă de la Modeselektor, de rămăsese un gol de 5m în faţa scenei, sângele din baie de pe la 4 juma’ şi probabil coada de 50min de la garderobă, în momentul plecării (în jur de ora 5). Ce nu înţeleg eu e cum dracu’ de erau aproape toţi morţi de beţi din moment ce stăteai 40min la coadă la bar… Presimt că istoria o să se repete şi la Apparat, eu oricum nu mai trec prin Horrorhalle ever. La fel ca restul de 95% din nefericiţii de-au călcat (sau nu) pe-acolo sâmbătă şi le ţin pumnii să dea faliment.

  0

  0

Trackbacks/Pingbacks

 1. » Turbohalle, cu bune şi cu rele » - [...] eveniment s-a scris mai aici şi aici şi internetul s-a tot împânzit de la prânz [...]
 2. Cum fu Ministry of Sound @ Turbohalle | bunescu.ro - Logoreea mă iubeşte. Eu o înşel uneori - [...] pfff-marea deschidere am revenit la Turbohalle pentru un eveniment care  ar fi trebuit să aibă loc prin februarie [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *