Concurs: Bucătarul popular

Așa cum există un căpitan la fotbal, un șef al clasei la școală, un team-leader (ce corporațiile noastre), așa există și un tip/o tipă care e campion/oană la făcut grătarul sau la preparat un mic dejun pentru gașca de prieteni cu care a fugit la munte sau la iarbă verde.

Dacă ești bucătarul iubitei, amantului, pisicii, mamei, soacrei, arată-mi o farfurie de care să fii mândru, lasă-mi un link spre o fotografie cu preparatul în comentarii și spune-mi cum se numește rețeta, cum crezi că se pretează o bere Golden Brau în compoziție (marinat, pentru sos sau pentru “alunecare”) și Ionuț Golden Brauescu oferă 3 premii drăguțe pentru tot atâtea farfurii. Premiile constau în șorț cu ustensile pentru grătar, tricou, șapcă și cate un six-pack de bere, dacă nu se poate și six-pack pe abdomene după atâtea grătare.

[box type=”info”] * Concursul se va încheia duminică 15 iulie la ora 23.00, urmând ca imediat să fie deciși câștigătorii.

* Se va ține cont de originalitatea rețetei, aspect și folosirea berii în preparat.

* Ca să poți participa la concurs trebuie să fii major și să nu ai cursuri de bucătar, că te prind![/box]

Așa arată un preparat pe care l-am gustat la semifinala Campionatului Național de Grătar. Sosul de chili cu bere a fost bunescian! Spor la gătit, vă aștept cu premiile.

[box] PS Ustensilele din șorț sunt tare mișteaux, așa că luați-mi-le până nu mă apuc eu de gătit cu ele![/box]

Acest articol are 4 comentarii

  1. Ionut Bunescu

    Trei comentarii, trei câștigători! Felicitări, o să vă trimit pe mail detaliile necesare în decursul acestei săptămâni.

Lasă un răspuns