Trei filme pentru un weekend

  • Post author:
  • Post category:film

Hitchcock – Am ajuns în sala de cinema știind că trebuie să văd un mix dintre comedie și dramă. Fiind un film biografic, despre viața regizorului Alfred Hitchcock, mă așteptam la mai multă dramă și mai puțină comedie. Greșeala mea, pentru că am râs bine de tot la anumite faze, grasuțul Anthony Hopkins făcând publicul să îndrăgească atât de tare pelicula, astfel încât, la sfârșitul filmului, oamenii s-au ridicat și au aplaudat. Nu știu dacă ropotul de aplauze era destinat întregului film sau frumuseților de Scarlett Johansson și Jesica Biel. Nota 7,5 – bun de văzut – vă puteți rezerva bilete aici.

Argo – Da, el e premiantul de la Oscaruri, el a luat premiul pentru cel mai bun film – lucru despre care am scris, aproape în exclusivitate, cu o zi înainte. Pe scurt – una bucată thriller dramatic, prezintă o operațiune de salvare, din Iran,  a șase americani. O fi el inspirat din fapte reale, o fi el un film bun, dar nu atât de bun pentru marele premiu de la Oscar. Îi înțeleg pe americani că sunt cei mai cei patrioți, dar neah… Repet, filmul este unul bun, dar nu cel mai bun dintre cele alături de care a fost nominalizat. Nota 8,0 – de văzut doar dacă e musai – vă puteți rezerva bilete aici.

 

Grozavul și Puternicul Oz – Cea mai nouă producție Disney m-a readus în sala Romtelecom IMAX de la Cinema City Cotroceni, că de mult nu mai văzusem un film 3D bun. Nu, Hobbit nu se încadrează. Ce am reținut din filmul ăsta e că orice femeie, vrajitoare sau nu, e cea mai frumoasă, cea mai draguță, cea mai atentă, cea mai iubibilă LA ÎNCEPUT, apoi devine o urâtă. Și o rea. Filmul zice asta, nu eu. Iar orice bărbat e vrăjitor, dar asta se știa deja, ce vraja mea. Ah, orice vrăjitoare are un decolteu perfect, fără discuție. Silicoane, ne-silicoane, sânii se vor vedea fix 50%, vor sări din corset, pe alocuri, ajungând chiar și la 75%. Nota 8,5 – musai de văzut – vă puteți rezerva bilete aici.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns