22 Flares 22 Flares ×

Citeam articolul Floricăi de la TV DeCe și mi-am adus aminte de biznisul de patiserie de la metrou Petreche Poenaru. M-am amuzat și, în același timp, am răsuflat puțin ușurat gândind că “uite, mă, nu mi se întâmplă doar mie”.

Mă lăudam pe Instagram, acum două săptămâni, că am găsit Coca-Cola Vanilla. Am fost atât de încântat când mi-a spus o colegă că au la metrou Cola Vanilla, astfel încât am fugit, din birou, precum greierele de muncă. Am ajuns față-n față cu doamna, de la patiseria aproape salubră, și am întrebat-o cum de au Cola Vanilla, că în România nu se mai găsește de mult. Răspunsul aveam să-l aflu citind pe cutie că e făcută în UK, dar nu asta era important, ci ce s-a întâmplat la o zi după. Revenind, i-am zis doamnei că vreau toate cutiile din frigider (erau vreo patru), la care duduia, la vreo 50 de ani (durdulie și cu părul scurt și creț, caracteristici specifice vârstei), mi-a zis tare mândră că mai are câteva într-un bax. O doză costa doar  3 lei, așa că am luat șapte, suficiente pentru cât mai rămăsese din săptămână.

În urma pozei de pe Instagram, care a fost share-uită și pe Facebook, multă lume m-a întrebat de unde am cumpărat mult râvnita Coca-Cola Vanilla. Le-am spus, normal, așa că, șupizăăă, după două zile, o cutie costa 4 lei! Biznis românesc, frățică.

 

PS Coca-Cola Vanilla se găsește la orice Auchan, costă 3 lei. La fel și Coca-Cola Cherry, care, cică, e și la 2 litri.

 


Dă un like și-un share, mon cher!

7 Responses to “Da cola, doamna, cât îi cola?”

 1. Coca-Cola Cherry costa 9 lei la 2 litri.

  0

  0
 2. Ultima data am luat Coca Cola cherry la 2L cu 7 lei si ceva de la Auchan Targu Mures.L-au tot scumpit.De la 5 lei (pretul initial) au ajuns la 7 si acum posibil 9 dupa cum spune persoana de mai sus.

  0

  0
 3. dragomir andrei says:

  coca-cola va scumpi usor usor ca tigarile pentru ca e ca un drog eu beau 2 litri pe zi de cola si daca nu am ma ia capu asta e e bine ca nu fumez

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *