Am un Mission pentru tine: Hai la mare de 1 Mai!

Hei, de 1 mai, hai la soare, lasă micii pe grătare! Revelionul clubberilor e peste doar șase zile, iar tu ai ocazia de a fi la Mamaia, la noul club Guestlist (fost La Mania). Și cum o petrecere care se respectă nu ține doar o noapte, nici trei, ci vreo cinci, ți-am pregătit șase zile pline de soare, bere rece și fete peste fete. Și pentru că știu că ți-e tare dor de mare, uite ce te așteaptă:

✈ 1 MAI: LIVIO&ROBY, PAGAL, NEGRU, BOGDAN
✈ 2 MAI: SASHA, BOGDAN, POSH, KOOL
✈ 3 MAI: ART DEPARTMENT, DARKSIDE (NICOLAS JAAR& DAVE HARRINGTON) – DJ set, ACID PAULI, PAGAL, NEGRU
✈ 4 MAI: dOP – live, REBOOT, MIRKO LOKO, LIVIO& ROBY
✈ 5 MAI: PAN-POT, ALIN STOICA, NU ZAU

 

 

Acum, că ți-am captat atenția, lasă berea jos și spune-mi într-un comentariu care DJ, dintre cei de mai sus, îți place cel mai mult și poți câștiga o invitație dublă la The Mission 1st Of May, 01-05.05.2013, Guestlist (ex La Mania club) | Invitația este oferită de către Heineken*, iar concursul se încheie luni, 29 aprilie, la ora 15:00 (Ziua 1, Luna 5, got it? :P) | Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org – Baftă!

 

Colaborarea Heineken® cu The Mission a început în 2007, asocierea dintre muzica electronică și Heineken® fiind una foarte puternică, dat fiind faptul că în 2012 a fost votat brandul cel mai apropiat de lumea clubbing-ului.

* Concursul se adresează persoanelor peste 18 ani, iar biletele puse în concurs asigură intrarea la eveniment, fără cazare și transport. Invitație valabilă pentru două persoane.

LATER EDIT: Câștigătorul este comentatorul cu numărul 2, deci felicitări Diana Adascalitei, te rog să-ți verifici mail-ul 🙂 Have fun!

Acest articol are 4 comentarii

  1. Diana Adascalitei

    Reboot

  2. Georgiana

    MIRKO LOKO

Lasă un răspuns