Am primit o scrisorică

Dacă în februarie mă întrebam cine mai scrie scrisori de dragoste, acum a venit rândul meu să citesc una. Una, adică o scrisorică. Nu, nu de dragoste, deși Sabina (făuritoarea de media sociale de la RCS-RDS) mă iubește mult, știu sigur. Și pe lângă scrisorică, miss Cornovac vrea să mă trimită și la școală, că altcumva nu înțeleg de ce mi-a trimis un rucsac. Adică eu nu prea-s dus la școală sau ce? Glumesc, bineînțeles, scopul rucsacului era pentru o excursie în Africa, fie ea doar una privită la TV.

Scrisorica arată cam așa:

 

Și treaba cu Africa și excursia stă cam așa:

În perioada 18 mai – 1 iunie 2013, Digi Animal World derulează concursul “În luna mai explorăm sălbăticia Africii”, cu premii în valoare de 9146,97 lei:

– Marele premiu: o excursie în Thoiry Safari Park din Paris, pentru 3 persoane, în perioada 22 – 24 iunie 2013, incluzând costurile pentru biletele de avion Bucureşti – Paris şi retur, taxele de aeroport, cazarea în cameră dublă cu pat suplimentar în hotel de 4 stele şi biletele de acces în Thoiry Safari Park (transport, intrare la: parcul safari – tur cu maşina – grădina zoologică, grădinile Thoiry, castel).

5 premii săptămânale constând în enciclopedii cu animale de la editura RAO.

Mai multe detalii aici. (link furat de la nea Chini)

Acest articol are un comentariu

  1. Buna, Ionut 🙂 Intreaga echipa Digi Animal World Romania te iubeste, nu doar eu 🙂 Salutari si Dianei si mult succes la concurs tuturor cititorilor tai si, de ce nu, si tie 🙂

Lasă un răspuns