O poză face cât o mie de cuvinte

Hai să facem un exercițiu de imaginație, închidem ochii și ne lăsăm logoreea liberă să descrie cum era faza aia din film, în care el se făcea că se împiedică, pentru ca mai apoi să scoată repede, din buzunar, un inel. Și nu orice inel, ci INELUL cu care urma să o ceară de soție, acela cu piatră prețioasă și soarele tocmai apunea și o vrabie ciripea și… Este cam greu să descrii un instantaneu, nu? Nici prea ușor nu-ți e, ba chiar ai nevoie de ceva timp și de multe alte detalii pentru a desena poza cu ajutorul cuvintelor. Așa că uite ce-ți propun:

E arhicunoscut faptul că până și magazinele, cu ale lor raioane special amenajate pentru Valentine’s Day, îți aduc aminte că încă nu ai răspuns la întrebarea “Ce cadou îi ofer de sărbătoarea iubirii?”. Ce-ai zice de o excursie la Verona doar pentru voi doi? Sună bine, este? Dar dacă-ți mai spun că poți câștiga foarte, foarte ușor sau că sunt două excursii? Deja te-a înțepat Cupidon cu a lui săgeată, nu?

Acum, că te-am făcut curios, îți spun și ce ai de făcut:

Varianta 1: Cauți cea mai cea poză cu voi doi, da, aia când vă sărutați în mare sau cealaltă, când voiai să o ferești de frig și i-ai furat o bezea! Apoi posteaz-o în cadrul aplicației “Cele mai frumoase poveşti de dragoste“ de pe pagina de Facebook Nivea România și gata, te-ai înscris în cursa pentru prima excursie la Verona.

Varianta 2: Te duci într-un magazin participant la campanie și cumperi produse de minimum 19 lei. Vei câștiga un premiu garantat (produse Nivea, prosop dublu, umbrelă dublă sau un Video Messenger Intenso) și, bineînțeles, dacă vei completa talonul de înscriere la concurs, ai șansa de a câștiga a doua excursie în orașul lui Romeo și al Julietei, Verona.

PS Poți vota cele mai frumoase imagini și pe Instagram, iar mai jos am pozat eu câteva dintre premiile pe care le poți câștiga în magazine (produs NIVEA pentru femei/bărbați și Video Messengerul Intenso). Spor la uploadat poze și multă baftă, îndrăgostiților care sunteți îndrăgostiți!

 

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns