Hai la Liberty Parade 2013

Salut, sunt Ionuț și nu am fost niciodată la un Liberty Parade, deși mega petrecerea Radio 21 se ține în fiecare vară încă din 2001. Deși sunt un mare fan al muzicii electronice, aproape în fiecare an am avut mici reticențe de a merge la un Liberty, dar anul ăsta voi fi, alături de gașca de la Radio 21, fix în primul rând, în backstage mai exact. Alături de Piticu21 (Cristi Dorombach) sunt blogger oficial al eventului, așa că sâmbătă, 13 iulie, o să spamez pe Twitter, Facebook și Instagram cu foto și video de la Liberty Parade 2013.

Sunt curios câte zeci de mii de oameni ne vom strânge și mai curios sunt de ce vibe va fi în aer, chiar vreau să compar atmosfera cu ce a fost la Sensation Romania (2012 și 2013). Ce știu sigur este faptul că:

  • Liberty Parade 2013 va avea loc pe 13 iulie la “Black Sea Arena”, pe plaja dintre Venus și Saturn
  • 26 de DJi vor mixa live într-un mega-show care va dura 14 ore
  • Cap de afiș sunt Alex Gaudino și Dr. Kucho (lineup complet aici)
  • Evenimentul este organizat de către Radio 21, cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia, Parteneri: Music Channel,  Kanal D. Enjoyed with  Golden Brau. Refreshed by Pepsi – live for now!

 

Ne vedem sâmbătă pe plajă, până atunci încălzirea se face cu imnul oficial Deepside Deejays vs Liviu Hodor & Cristi Stanciu ft. Mona – We Are Liberty:

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns