Kumfu la Liberty Parade 2013

După cum ziceam și săptămâna trecută, nu am fost la niciun Liberty Parade. Până acum. La fel puteam spune și despre Vama Veche, unde nu-mi doream să ajung vreodată, dar am trecut puțin pe acolo și n-a mușcat – asta și pentru că am stat mai puțin de o oră. Avea să urmeze o altă premieră pentru mine, stațiunea Saturn. Aici am văzut că încă mai există tursimul balnear, majoritatea celor cazați în Hotelul Balada fiind bătrâni sau familii cu copii de până în 10 ani.

Aproape toți din gașca de la Radio 21, alături de bloggerii oficiali ai Liberty Parade (eu și Piticu), au fost cazați în Hotelul Balada din Saturn. Eh, acest hotel are 14 etaje, trei lifturi enervant de leneșe plus o prea frumoasă piscină afară. Pe lângă toate acestea, e vopsit cu verde la exterior, iar în stânga lui este Hotelul Sirena, exact la fel arată, doar că e albastru. Ah, în dreapa este un al treilea hotel aproape identic, doar că este roșu și se numește Hora. Nu am o problemă cu culorile, dar când trei hoteluri la fel se află unul lângă altul, se mai întâmplă și aiureli. Așa se făcea că eu vorbeam la telefon, intram în hotel, luam liftul cel leneș, ajungeam la etajul 12, mă îndreptam către camera corectă, 1213, dar care părea că își schimbase ușa de la intrare. Adică nu mai avea încuietoare normală, ci cu cartelă magnetică. Nu băusem nimic, însă mă credeam într-un film cu realități paralele, un fel de InceptionMatrix. Ori la camera ascunsă. Eh, ce mi-e hotelul verde, ce mi-e cel albastru, dacă ele seamană la milimetru, bine că n-am intrat peste săracii oameni.

 

Kumfu Liberty Parade 2013 pe scurt:

  • Foarte multă lume, dar mai puțină în comparație cu alți ani, asta din ce auzeam prin jur. Organizatorii au anunțat aproximativ 80.000 de oameni. Nu mă pricep la estimări ochiometrice, dar mi-e greu să cred că am fost atât de mulți.
  • Lumea pusă pe distracție, minori supărați că nu puteau intra, deși accesul era gratuit, însă doar pentru cei peste 18 ani.
  • Scena foarte, foarte mișto – 450 mp și vreo 300 de mp de ecrane cu led-uri. Sunet, vreo 100.000 de watti – cred că cea mai bună sonorizare de exterior pe care am auzit-o vreodată.
  • DJii au avut set-uri bune, păcat de frigul de afară, eu n-am putut rezista mai mult de ora 3.

 

Cum era vorba aia, “mai puține cuvinte, mai multă muzică”, nu? ->

 

 

DJ Andi @ Liberty Parade 2013 by Djandiofficial on Mixcloud

 

 

 

 

 

 

Liberty Parade 2013 a fost un eveniment organizat de către Radio 21 și susținut de Pepsi.

Lasă un răspuns