Design cu 30% mai puțin zahăr

Mi-aduc aminte cu nostalgie cum, în ciclul primar al școlii generale, aveam două mici neplăceri la orele de curs: caligrafia și desenul. Dacă hieroglifele m-au ajutat să am prima medie de 9 pe clasa a doua, desenul a fost cel care-mi desena covrigi în formă de 8 prin carnetul de note. Încă de mic am fost cel cu mintea creativă, care poate desena ușor cu ajutorul cuvintelor, dar care nu se descurca la finețuri cu pensula și acuarelele.

Tocmai de aceea m-am rezumat doar la băut Nestea, nu și la înscris în competiția de design “Cu Nestea poți deveni faimos”. Concursul s-a desfășurat, până acum, cam așa:

  • participanții și-au înscris, online, lucrările în trei categorii (interpretare vizuală digitală, vizuală tradițională și fotografică) unde s-au întrecut în spirale spiralate cu Nestea bine udate (conform datelor din brief)
  • a urmat o perioadă de votare pe site, lucrările cu minimum 15 voturi calificându-se pentru a doua etapă
  • juriul, format din Carmen Apetrei, reprezentantul UNARTE și artiștii Andrei Radu (fotografie), Sebastian Oprița (ilustrație) și Radu Manelici (design grafic), a ales 9 finaliști, câte trei din fiecare categorie
  • finaliștii vor participa mâine, 25 iulie, la un eveniment de live painting în Centrul Vechi, la Van Gogh, după 16:30.
  • cele trei echipe finaliste vor crea câte o lucrare conform brief-ului menționat mai sus, iar după jurizare membrii  echipelor se vor putea mândri, pe lângă premiile câștigate, cu faptul că ale lor creații vor fi transformate în panouri publicitare stradale NESTEA care vor fi expuse în țară.

 

 

 

Așadar mâine după amiază eu voi fi acela cu cămașa albă și pahar rece și roșu (cu Nestea de fructe de pădure) prin Centrul Vechi, pe la Van Gogh. Dacă e cineva prin trecere, dau un pahar de icetea în timp ce putem admira live painting-ul 🙂

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns