O super activare Julius Meinl #FoarteTareFrate

Mint, de fapt au fost două activări foarte mișto, prima a fost la Hard Rock Cafe, pe 27 septembrie 2016, când mai multe cupluri simpatice au fost invitate la o cafea și o poezie cântată, fiecare cu poezia lui, originală sau vreuna celebră, numai bune de pus pe ritmuri de lova-lova de către Compania 7 și Oana Pușcatu (n-am auzit de ei până acum, dar au făcut super atmosferă, veți vedea și într-un scurt clip, mai jos). Eh, acum vine activarea a doua, cea de pe 1 octombrie 2016.

Julius Meinl, după succesul pe care l-a avut anul trecut cu #PayWithAPoem (Plătește cu poezie), a continuat și în 2016, de data aceasta cu #MeetWithAPoem #PoetryForChange #PoezieInDoi – treaba fiind simplă, intrai pe meinl.ro, alegeai o poezie dintre cele propuse sau scriai tu una pe care ți-o doreai, îți era generată o fotografie de profil cu versurile, o setai ca profile picture pe Facebook, jumătatea ta făcea la fel, apoi, pe 1 octombrie, mergeați într-una dintre locațiile partenere din țară și primeați câte o cafea Julius Meinl.

 

 

Mi se pare super simpatică ideea de a promova iubirea nu doar de Valentine’s Day ori Dragobete, pentru că nu trebuie să fie o zi anume ori vreo sărbătoare dedicată pentru a sărbători dragostea, iar Julius Meinl a reușit să facă din Ziua Internațională a Cafelei o zi a iubirii, a poeziei, a schimbării în mai bine prin rime. Jos pălăria, de abia aștept să văd ce va fi la anul.

 

 

 

Ah, era să uit de clipul de la Hard Rock Cafe. Ăsta e:

 

Acest articol are 2 comentarii

  1. Miru

    fain evenimentul de la Hard Rock, am fost si eu la o masa cu niste colegi si chiar ne intrebam ce se intampla. cat despre julius meinl, eu sunt fana a ceaiurilor, le ador!!

  2. Andreea Piriu

    Am fost si eu pe intai la La Placinte, super draguta ideea!

Lasă un răspuns