3 Flares 3 Flares ×

Mișto, dar previzibil pe alocuri (poate că sunt eu prea deștept :P), costume incendiare (la propriu si figurat), acțiunea cam ca aceeși ca în prima parte, dar cu arme noi, luptători noi și aceeași mirare a mea – Katniss acum rămânea fără săgeți pentru arc, peste juma de minut avea cinci sau șase săgeți noi în tolbă. Evlouează povestea de dragoste imposibilă, se pune din nou accentul pe diferența dintre cei de la putere și plebe (parcă am fi în România), apoi aparea sfidarea (previzibilă, după cum ziceam) și schimbă jocurile.

Păcat că după 146 de minute te lasă neterminat și cu senzația de “când peleme au trecut două ore jumate” + “damn, acum iar tre să mai aștept cel puțin un an să văd cum… ATÂT, mergeți la cinema (recomanda la Romtelecom IMAX din Cinema City Cotroceni), dar musai să fi văzut și prima parte. Nota 8.5.

 


Dă un like și-un share, mon cher!

No Responses to “Kumfu The Hunger Games: Cathcing Fire (Jocurile Foamei: Sfidarea)”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kumfu Dracula Untold (Dracula: Povestea nespusă) - bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu | bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu - […] Ah, ca să nu te chinui cu căutatul melodiei din trailer, o embed-uiesc mai jos. (LORDE – Everybody Wants…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *