Concurs: 6 invitații duble la The Countdown Revelion 2014 @ Sala Polivalentă

Nu-mi aduc aminte de vreun an în care să știu, până de Crăciun, unde voi petrece de Revelion. Eh, anul ăsta am stabilit să îl fac fix la fel ca anul trecut. Dar nu despre mine e vorba în articolul acesta, ci despre voi, despre șase oameni care vor câștiga o invitație dublă la Mega Party-ul de Revelion de la Sala Polivalentă – The Countdown Revelion 2014.

Cu ajutorul MEIRomania, ofer o invitație dublă VIP și cinci invitații duble simple, pentru primii șase petrecăreți care-mi spun de ce vor să-și petreacă și Revelionul pe ritmuri electronice. Comentariile vor fi moderate până când vor fi cel puțin șase comentatori, iar câștigătorul invitațiilor VIP va fi cel cu numărul trei.

Bilete se pot cumpăra de aici:

http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=4257

http://www.eventim.ro/ro/bilete/the-countdown-2014-bucuresti-sala-polivalenta-340273/event.html

http://www.biletoo.ro/index.php?search=the%20countdown

https://www.myticket.ro/en/events/the-countdown-2014-new-years-eve-dance-party-sala-polivalenta-bucuresti-31-decembrie-2013.html

 

Iar mai multe informații despre event, aici (event FB) și ceva mai jos:

 

SUNTETI GATA PENTRU CEA MAI COOL PETRECERE DE REVELION?!

Faceti in asa fel incat sa petreceti noaptea dintre ani la Sala Polivalenta, alaturi de Christopher Lawrence,  DJ Wanda, DJ Miki Love si Snatt & Vix!

MEI Concerts Entertainment organizeaza THE COUNTDOWN 2014 – New Years’Eve Dance Party, cu participarea extraordinara a Playboy. Experimentati cea mai incitanta petrecere din oras la cote maxime, pe 31 decembrie 2013, incepand cu orele 22, la Sala Polivalenta din Bucuresti. 

Petrecerea va incepe cu DJ Wanda, al carei nume este sinonim cu distractia si care va crea atmosfera in stilul sau inconfundabil.

Snatt & Vix reprezinta un duo de DJ care a contribuit intr-o mare masura de-a lungul anilor la sporirea reputatiei unui gen muzical euforic pe scena locala si internationala. Ei au creat beaturi trance unice si puternice. Pentru ei, trance a devenit o religie și un stil de viata! Au impartit pupitrul cu multi DJ importanti ca: TIESTO, ARMIN VAN BUUREN, CHICANE, PAUL VAN DYK, ROGER SHAH iar acum isi intalnesc fanii la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Trecerea dintre ani se va face in compania  detinatorului titlului de "Cel mai bun DJ american", castigat in cadrul Premiilor Anuale Internationale din Muzica Dance (IDMA). Christopher Lawrence este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre DJ-ii si producatorii de top. Numit "un superstar DJ" de binecunoscuta revista URB din SUA si "unul dintre cei mai populari DJ din circuitul global" de DJ Magazine, Christopher Lawrence este unul dintre cele mai respectate nume din muzica dance contemporana. Considerat un personaj complex al scenei internationale a muzicii dance, este prezent atat in cele mai renumite festivaluri si cluburi din lume, cat si in  cele mai obscure cluburi after-hours. Integritatea lui Christopher si angajamentul pe viata pe care l-a facut cu stilul trance underground l-au transformat intr-o legenda si i-au adus respectul fanilor si a industriei muzicale. De-a lungul ultimilor ani, Christopher a primit numeroase premii si distinctii. Clasat pe locul # 4 in DJ Mag Top 100, el este, de asemenea, castigatorul titlului de "Cel mai bun DJ al Americii" in DJ Times.

Invitatii vor primi sampanie din partea casei la miezul noptii. Nu vor lipsi efectele speciale, iar surprizele ca Bunnies Hour (in timpul careia va mixa DJ Miki Love) se vor tine lant.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si on-line pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro si biletoo.ro si au pretul de 100 lei (daca sunt achizitionate intre 15 si 30 decembrie) si 150 lei in ziua evenimentului (disponibile si la locatie). Biletele pentru categoria VIP au pretul unic de 400 lei, pret care include bufet suedez.

* Intrarea este permisa doar persoanelor cu varsta minima 18 ani.

 

Acest articol are 12 comentarii

  1. Mihalache Stefan

    Salut 🙂

    Fiind prea ocupat nu am avut timp nici macar sa rezerv sau sa fac planuri de revelion.

    Cine stie ..poate acum am o sansa de plan 😀 aspir la una din invitatii 😀

  2. irina

    Vreau sa-mi petrec Revelionul pe ritmuri electronice deoarece acest gen de muzica il prefer. Nu imi plac petrecerile traditionale cu populara si manele. Vreau o astfel de petrecere inedita, cu oameni si ritmuri noi! 🙂

  3. Patris

    Vreau sa-mi petrec Revelionul pe ritmuri electronice ca sa fiu in priza tot anul! :))

  4. oancea lavinia andreea

    Mi-as dori sa particip la acest eveniment deoarece vreau sa inchei anul facand ceva diferit anul acesta. Ar fii primul revelion pe care l-as petrece la cote maxime de distractie, ceea ce ar compensa cu anii trecuti in care am petrecut acasa.

  5. Rusu Valentin

    Imi doresc sa ajung la acest eveniment pentru ca acest gen de muzica imi creeaza anumite senzatii pe care alt gen muzical nu poate sa ti le dea , te introduce intr-o alta lume unde traiesti, o stare de eliberare incredibila si unde simti cum fiecare particica din tine vibreaza pe ritmuri frenetice

  6. Daniel Alecsandrescu

    Imi doresc sa particip la acest eveniment datorita pasiunii pentru muzica electronica si pentru a incheia anul cu un eveniment special in compania unui line-up de zile mari asa cum se cade la trecerea dintre ani!

  7. Gheorghe-Lipa Dragos

    Nu stiu de ce am corelat imediat revu cu miki love :))..hmmm.
    Ar fi un dezastru daca nu as merge!

  8. Nicoleta Cojocariu

    De ce-mi doresc un revelion pe ritmuri electronice? De ce nu, ador aceasta muzica si este un mod minunat de a incepe noul an in forta 🙂

  9. Paunescu Radu

    Ar fi super sa fac revelionul pe muzica electronica,ar fi pt prima oara

  10. Ionut Bunescu

    Concursul s-a încheiat! Felicitări primilor 6 comentatori pe care îi rog să își verifice mailurile (uitați-vă și în SPAM, eventual).

  11. Daniel Marian

    Sunt gata pentru o seara maxima alaturi de o parte din gasca trance Romania!

  12. ionescu tenea cristina dana

    as vrea sa daruiesc o invitatie dubla unui cuplu care nu isi permite sa achite biletele de intrare.
    Va doresc tuturor un Revelion Fericit!!! Eu voi fi acasa cu sotul si copilul!!! La multi ani!!!

Lasă un răspuns