CONCURS – câștigă o invitație dublă la musical-ul Mamma Mia!

Hai noroc și spor la concursuleț, cum s-ar zice. N-o să mă întind prea mult, sigur vei derula până la finalul articolului, să vezi cum poți câștiga invitația dublă la legendarul musical Mamma Mia! Eu l-am văzut în 2018, soția l-a văzut chiar de trei ori, adică a prins toate distribuțiile. Ne-a foarte plăcut, și spunem asta din ochii privitorului care n-a ratat niciun musical pus în scenă în România, ba chiar am mai văzut o The Phantom of the Opera, pe Broadway, la Majestic Theatre / un Wicked, în Londra, la Apollo Victoria Theatre + altele. Așa că dacă n-ai văzut Mamma Mia, vezi mai jos mai multe detalii, cum poți câștiga o invitație dublă sau poți utiliza codul meu de reducere pentru achiziționarea de bilete.


Celebrul musical „Mamma Mia!“, una dintre cele mai iubite producții de acest gen din lume, desemnat „Spectacolul anului 2018” în România, revine în forță după o pauză de doi ani, pe 28 decembrie 2022, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00.

„Mamma Mia!“ are parte de o distribuție de excepție, din care fac parte nume de vedete și artiști celebri precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu și Bianca Purcărea. „Mamma Mia!“ este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentații și care acum se joacă și la București.

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice.

„MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!“și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

Distribuția:

Loredana va putea fi admirată în interpretarea magistrală a Donnei Sheridan, o femeie puternică și independentă care își crește singură fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei îi va schimba radical viața.

Horia Brenciu îl interpretează pe exuberantul Harry Bright, artistul împărțind aceleași inițiale și o extraordinară poftă de viață cu personajul din musical.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk va juca rolul lui Sam, unul dintre „tații” lui Sophie, care revine pe insula grecească pentru a lămuri misterul tinereții sale.

Adrian Nour interpretează rolul celui mai boem personaj dintre cei trei tați, excentricul Bill.

Anca Țurcașiu a impresionat în numeroase piese de teatru, filme, în musicalurile „Chicago” și „My Fair Lady”, iar în „Mamma Mia!“ interpretează savurosul rol Tanya, o adevărată pată de culoare a spectacolului.

Ecaterina Ladin joacă rolul încântătoarei Rosie, o scriitoare nemăritată, tocilară și puțin supraponderală, care cucerește publicul prin firea sa amuzantă și sinceră.


CONCURS – Lasă-mi un comentariu, mai jos, în secțiunea dedicată de aici de pe blog, în care te rog să-mi spui alături de cine vrei să mergi la Mamma Mia, pe 28 decembrie 2022, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:00. Scrie, te rog, și dacă ai mai fost la vreun musical sau de ce ți-ai dori să vezi Mamma Mia, iar pe 30 noiembrie, seara, voi efectua tragerea la sorți – o singură persoană va câștiga invitația dublă.  (atenție la adresa de email, să fie corectă, acolo îți voi scrie dacă vei fi extras câștigător)

COD DE REDUCERE – Dacă vrei să-ți cumperi bilete la preț redus, poți folosi aici, pe iabilet.ro, codul de reducere IONUTBUNESCU10.


UPDATE – Mulțumesc tuturor celor care au lăsat un comentariu / felicitări Sebastian, te rog să verifici mail-ul pentru detalii despre cum vei intra în posesia invitației duble. PS – Nu uitați de codul de reducere IONUTBUNESCU10 pe iabilet.ro.

Acest articol are 32 comentarii

  1. Mihaela Ivan

    Păi aș vrea să merg alături de Alina, Viorica și Dana 🤗💃
    Da, știu, ai scris că invitația este doar dublă, dar eu mi-am cumpărat deja bilet, după ce am citit o postare de-a lui Dorian, așa că dacă voi câștiga, garantat ne vom bucura de o seară cu fetele.

    Nu cred că am mai fost la musical în România, am fost demult și mi-a plăcut în Londra 🙂

  2. Teodorescu Elena

    Buna seara…aș dori să merg împreună cu fiica mea Alexandra (12 ani) pentru că încercăm să ne formăm o cultură muzicală. Nu am mai fost, deci ar fi minunat să vedem de ce este atât de celebru.

  3. Lucian

    As vrea sa merg cu soția.
    Nu am mai fost la vreun spectacol de musical până acum.

  4. Silvia Pasache

    As dori sa merg cu mama si sa ii fac o bucurie de Craciun!E fana musical si a acestui spectacol fiind si mare fana Abba, eu cel putin nu am mai fost niciodata, asa ca , va fi o experienta placuta si unica pt mine!

    1. Veronica

      Vreau sa merg cu prietenul meu. Nu am mai fost pana acum la niciun spectacol de genul. Eu sunt din Bucuresti, el din Constanta, iar de Craciun ai lui pleaca in vacanta, asadar vom ramane in Bucuresti si cred ne-ar prinde bine o iesire dupa vizita la parintii mei 🙂

    2. Ciobanu Ioana Loredana

      Nu am fost pana acum la un muzical , dar mi-ar plăcea sa merg alături de soțul meu . Ar fii o experienta super frumoasa pentru amândoi . Mulțumesc

  5. Alma

    Pentru un spectacol in adevăratul sens al cuvântului, apreciat și promovat în toată lumea, cred că cei aproape 500 de km pe care ar trebui să-i străbatem pe șoselele țării (păcat că nu avem autostrada) cu siguranță merită tot efortul. Categoric că aș veni împreună cu soțul meu 🙂

  6. Silviu

    Cu prietena as vrea sa vad pentru prima data acest musical.

  7. Sebastian Furtuna

    Cărei mame nu i-ar plăcea să fie dusă de fiul ei la Musical?😁

    1. Violeta

      As merge cu sotul meu sa simta si el emotia Mamma mia. Am vazut filmul, de fapt filmele, si imi doream de ceva timp sa il vad live, sa simt muzica.
      Nu am fost pana acum la un musical dar presimt xa asta va fi inceputul unui lung sir.

  8. Stefan

    Ne-am dorit foarte mult sa mergem înainte de pandemie la acest musical dar nu am reușit. Lore soția mea este mare amatoare de teatru, opera și sunt sigur ca va fi o mare surpriza pentru ea se meargă la acest eveniment. Mulțumesc!

  9. Alexandra

    Hei! As vrea sa merg cu mama sau sotul, drpinde care dintre ei va dori. Sau fac si eu un concurs sa pot alege :)) Singurele musicaluri la care am fost au fost cele de copii, cu fiica mea, asa ca, as vrea si de oameni mari 🙂

  10. Alexandra

    Nu am mai fost la niciun muzical până acum și mi-aș dori tare să merg cu mama din două motive: ar fi prima ieșire cu ea, de când am devenit eu mamă și amândurora ne plac filmele Mamma Mia 🤭🤭

  11. Alexandra S

    Nu am mai fost la niciun muzical până acum și mi-aș dori tare să merg cu mama din două motive: ar fi prima ieșire cu ea, de când am devenit eu mamă și amândurora ne plac filmele Mamma Mia 🤭🤭

    1. Lucia Elena

      Super concurs. Nu am mai fost la un musical, e pe lista de To Do😉. As vrea sa merg cu soțul sau prietena mea (depinde cine vrea sa ramana acasa cu fetita 🤣…sau cine pierde la rummy înainte de spectacol 😉).

  12. Liviu

    Cu sotia vreau sa merg, poate asa scăpăm și noi o seara de copii🤣. De Musical am mai avut parte doar la tv.

  13. Nicoleta Dobre

    Hello! Eu l-am mai văzut in aceeași distribuție și mi-a plăcut tare să mai retrăiesc muzica anilor copilăriei. Am rămas impresionată de vibe ul sălii cu oameni de toate vârstele care cântau și dansau odată cu artiștii❤️Aș vrea sa merg cu fiul meu Matei care haabar n-are ce este un musical, dar pun pariu că-i va place maxim:)

  14. Burcea Simona

    Uaaa, ar fi un cadou in avans pentru mine 🙂 as merge cu iubitul meu.Nici unul din noi nu am mai fost deci ar fi o noua experienta traita impreuna 🙂

  15. Antonovici Diana

    As dori sa merg cu sotul meu la Mamma Mia deoarece ar fi primul musical vazut si sunt sigura ca ne va placea foarte mult spectacolul.

  16. Pasca Alexandru

    La spectacolul Mamma Mia as vrea sa merg pentru prima data la un astfel de musical cu sotia mea pentru a ne putea bucura impreuna de spectacolul live si nu cel din fata tv-ului vizionand filmul Mamma Mia.

  17. Natalia M

    As vrea sa o duc pe mama mea la acest musical. Este mare fana ABBA si nici nu am mai fost la un musical.

  18. Loredana

    Buna! Eu n-am mai fost la un musical, dar in model special mi-as dori sa-l vad pe acesta. De ce in mod special? Pentru ca a mea prietena, Julie, venita din indepartata Franta, ma tot bate la cap ca este ceva deosebit si trebuie sa-l vedem impreuna, neaparat impreuna. Asa ca, speram sa ne bucuram impreuna de acest cadou, intr-o seara „ca fetele” 🤞

  19. Cristiana Trifas

    Buna,
    As vrea sa merg alaturi de colega si prietena mea, Theo. Amandoua suntem fane musical-uri. Am vazut in principal musical-urile lui Razvan Mazilu care sunt absolut fabuloase. Sunt curioasa cum este acesta.

  20. Costache

    Wow, ar fi un supercadou sa merg cu sotu’, la date la musical. Asa nu ar mai putea refuza sa iasa din casa ( mda, este un antisocial :))

  21. Ramona

    Buna. Nu am fost la nici un musical si mi-as dori mult sa ajung prin intermediul tau🌝. As merge impreuna cu sotul sau baiatul meu de 14 ani. Multumesc!

  22. Grigore Elena

    Aș vrea să merg la musical cu șotul meu deoarece pe 30 împlinim 18 ani de când ne-am cunoscut. Cred că ar fi un cadou minunat. Nu am mai fost la un musical până acum și mi-ar plăcea să o revăd pe Loredana.

  23. Monica

    Salut! As dori sa merg cu iubitul meu la musical. Nu am mai fost pana acum la un musical live, ne-ar bucura experienta spectacolui 🙂

  24. Grigore Irina

    Aș vrea sa merg cu soțul meu George, pentru ca este obsedat de filmele Mamma Mia. Data trecută nu am reușit sa ajungem, poate vom reuși acum. 🙂

  25. Gherasim Suzana

    As vrea sa merg cu prietena mea Diana: este pasionata de arta, in orice forma și sunt convinsă ca ar fi fericita sa mergem împreuna. Nici una dintre noi nu am văzut acest Musical pana acum.

  26. Marius

    Ar fi tocmai buna o iesire la genul asta de spectacol. Cred ca ar fi o noutate atat pentru mine, cat si pentru sotie. Desigur, ea e persoana cu care imi doresc sa merg, mai ales ca amandoi apreciem ABBA.

  27. Elena

    Aș vrea să merg cu soțul meu la spectacol. Nu am fost niciodată la un musical, mai ales că este vorba de ABBA, muzica tinereții noastre!

  28. Tone Luiza

    Buna Ionut.B!In primul rând multumim ca te-ai gândit sa organizezi un concurs!Imi doresc nespus sa ajung cu sotul la celebrul musical pentru a simții in realitate emoția spectacolului!Toate cele bune!

Lasă un răspuns