Fuego, la tine în prag, îți împodobește bradul cu drag!

 

Am puțin peste 27 de ani, așa că, la un simplu calcul reiese faptul că am petrecut, până acum, fix 26 de Crăciunuri, toate acasă la Curtea de Argeș. Indiferent de ce program am avut, mi-am făcut timp să ajung la casa părintească, acolo unde mă simt cel mai bine, acolo unde, an de an, în ajun, ardeam de nerăbdare să o aud pe mama cum mă striga să vin să o ajut la împodobirea bradului. Era un ritual, în fiecare an, bradul nu era împodobit fără mine. Ajutat de soră, de mamă ori de amândouă, eu eram cel care de abia aștepta să pună globulețele, steluța din vârf, bomboanele de pom care se bucurau de prea puțin timp pe crengi – recunosc, în fiecare an, lăsam  în brad doar ambalajele de la bomboane.

Mi-amintesc cu drag de programul de colindat: Seara de “colindețe”, Steaua, Sorcova când eram mai mic și Plugușorul când am mai crescut. Primeam covrigi, portocale, bani, dar copii fiind, parcă ne bucuram într-un mod special când primeam ceva dulce. Dar chiar "ceva" atât de dulce cum aș putea primi anul asta de la Kinder, nu mi-aș fi imaginat vreodată că aș putea primi: să împodobesc bradul cu Fuego, zis și Șeful Stelar al Împodobitului de Brad.

Probabil ca vei crede ca am înnebunit. Singura mea scuză e ca am dat peste haisacolindam.ro. Mi se pare inedit să-l "câștig" pe Fuego de Ajun! Numai când mă gândesc pe cine aș chema la împodobit de brad și la pozele haioase care ar ieși… Asadar, HaiSăColindăm (punct ro)!

Tot ce trebuie să faci e să îl colinzi pe HaiSaColindam.ro până pe 22 decembrie. Acceseză platforma specială, apeși pe Colindă! și, cu ajutorul camerei video și a microfonului computer-ului tău, colinzi cu talent, că doar de-aia îl ai.

 

 

Dacă ai nevoie de inspirație, pe site găsești atât colinde, cât și ringtones, apoi citești regulamentul, înregistrezi live colinda ta de cel mult 2 minute și, cu puțin noroc, juriul din care face parte și Fuego (Paul Surugiu) te va alege câștigător chiar pe tine! Baftă!

 

 

 

Premiul constă într-o sesiune de împodobit bradul cu Fuego (asta incluzând și bradul + podoabele cu care artistul va împodobi pomul de Crăciun împreună cu câștigătorul și familia sa).

 

 

Aho, aho, copii și frați,

Stați puțin și nu mânați,

Lângă brad v-alăturați

Și cuvântul mi-ascultați:

Se făcea că iar era

Afară un strat de nea

Și în casă, fix la ușă,

Un brad, nu o nuielușă.

Fuego a venit la tine,

Să împodobească bine

Bradul falnic verzișor

Cu globulețe, de zor.

Ia mai colindați, măi!

 

Nu uita, iarna asta, colindele sunt răsplătite cu ciocolată-n forme felurite!

 

Acest articol are 2 comentarii

  1. Elena

    De-asta nu mi-am luat bilet la Banica sau la Scorpions, ca il asteptam pe Seful Stelar al Impodobitului de Brad :))

    Misto initiativa!

  2. Andrei M.

    daca vine Fuego cu vreo 10 oua Kinder din alea mari, fie il primesc :)))

Lasă un răspuns