Primele tricouri cu Pusheen (din România)

Pentru că atunci când Diana mea își dorește ceva, fac orice, m-am dat peste cap și tocmai am rezolvat-o cu tricoul la care visa, cel cu Pusheen și a lui felie de pizza. Am procedat mai puțin ortodox, pentru că pe site-ul oficial din SUA tricourile sunt Out of stock mai mereu + ca e și puțin complicat cu datul comenzii și cu mărimile tricourilor (nu au XS, de exemplu). Așa că atunci când un coleg își lăuda soția că desenază bine de tot și că pictează diverse personaje din desene animate, pe hainele fetiței lor… mi s-a aprins beculețul.

Am dat fuga la H&M, luat un tricou basic XS pentru a mea domniță, plusat cu un tricou de-ale mele, proaspăt venit printr-o comandă la Asos (doar au fost reduceri, nu?) și le-am pasat mai departe cu doua JPEG-uri cu Pusheen. Toata treaba a durat câteva zile și 30 de lei pentru fiecare tricou. Sincer, n-aveam așteptări prea mari, dar rezultatul final m-a cam uimit, aprope ca e pictat totul 1:1! Iar cum vopseaua e cauciucată,, nu-mi rămâne decât să am grijă la spălare (de preferat manual ori la 30 de grade și centrifugare cât mai scăzută).

Pentru că Diana și cu mine nu suntem singurii fani ai pisicii grase, numită Pusheen, mulți m-au întrebat cum își pot face, și ei, tricouri. Inițial, soția colegului a zis că nu îi permite timpul să picteze prea multe și că o face doar pentru cunoscuți și ocazional, dar s-a răzgândit când a văzut ce succes a avut poza cu tricourile Pusheenescu, așa că dacă sunt doritori de tricouri desenate/personalizate, luați legătura cu Paul sunând la 0764 519 580 și stabiliți detalii.

Mai multe tricouri/haine pictate puteți vedea aici.

Acest articol are 3 comentarii

  1. Roxana

    Hehe, ce faine sunt. Mie imi place Fat Rabbit Farm. 🙂

  2. Ioana

    Mi-nu-na-te! Arata bestial.
    Sa le purtati sanatosi 🙂

Lasă un răspuns