7 Flares 7 Flares ×

Zilele trecute, înainte de a vedea comedioara fantastică Vampire Academy, am ridicat o sprânceană, interesat de filmul al cărui trailer tocmai rula. E cu Kevin Costner în rolul unui spion internațional ce se ocupă de mari dejucări de planuri ale infractorilor, doar că între timp, tre să se mai aibă grijă și de fiica sa, în timp ce e pe urmele unui mare terorist. Mai multe detalii, în trailerul de mai jos, iar dacă ai seara de luni, 17 februarie, liberă, hai cu mine la film!

Cinema City România mi-a pus la dispoziție două invitații duble pentru voi, așa că primii doi comentatori, cei mai rapizi și inventivi și minunați și creativi și #cudetoate, vor vedea, în avanpremieră, filmul 3 Days to Kill (Condamnat să ucidă) la Sun Plaza Mall (București) – film distribuit de RO IMAGE.

 


Dă un like și-un share, mon cher!

6 Responses to “Concurs: Hai cu mine la film – 3 Days to Kill”

 1. Te “kill-ăresc” dacă nu câştig invitația :)))

  0

  0
 2. Alex Kretzu says:

  3 days to kill, only 2 invites to deal, be sure that one of those spots i’ll fill ;-)

  0

  0
 3. mihaela marin says:

  of ,mor de ciuda acum ca nu am fost in primii doi . dar poate renunta vreunul :))) ia consultati-va agenda ,nu aveti alta treaba luni seara ?;)

  0

  0
 4. I’ll be on the Movie OST

  0

  0
 5. Marius Catalin says:

  Ar fi interesant sa merg la o avanpremiera. Nu am fost niciodata. Pacat ca nu sunt in primii 2. Dar cine stie, poate se razgandesc.

  0

  0
 6. mihaela marin says:

  multumesc bunescu.ro si remus ptr invitatia la film.m-am simtit f bine . o zi placuta !

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *