Concurs: Două invitații duble – Mihai Mărgineanu @ Club LIVE

Fie că te iubește sau nu femeile, fii pregătit de un concert Live cu de toate (în deschidere cântă băieții de la The dAdA). Tot ce trebuie să faci e să-mi spui ce melodie a lui Mărgineanu ți-a rămas cel mai bine întipărită în minte, iar joi seara (13 martie) random.org stabilește cei doi câștigători ai invitațiilor duble. Haidi baftă!

Mihai Mărgineanu este un cântăreț și compozitor român de muzică folk. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate.
S-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani. Primele melodii ale sale au fost înregistrate în 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câștigat popularitate și datorită invitației în emisiunea Cronica Cârcotașilor.
Cea mai cunoscută melodie a lui Mărgineanu, "Mă iubește femeile" este o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.

Invitati speciali sunt baietii de la THE DADA!
Informatii bilete:
Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul
iabilet.ro, sau în ziua spectacolului, de la intrare.
Un bilet costa 50 lei și include un loc la masa.
Rezervările se pot face și la numerele de telefon:
0731248468 sau 0741141079
În prezent nu s-au limitat numărul de locuri pentru acest eveniment.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).


Sprint Media Group a deschis  cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu luna februarie 2014, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.

Club Live – Strada Turturelelor nr. 11, Bucuresti. Info si rezervari: 0731348468 / 0741141079

 

Și câștigătorii sunt, de fapt, două câștigătoare: Mihaela și Raluca-Marina Chiriac (verificați-vă mailurile, pls). Have fun deseară!

Acest articol are 8 comentarii

  1. adrian

    ma iubeste femeile

  2. mihaela

    fi BUN(escu) si ofera-mi invitatia . stiu toate versurile cantecelor lui .imi rasuna in cap chiar in momentul asta …..Ce mult te-am iubit Paraschivo
    Ti-am zis-o d-o mie da ori
    Si ca drept dovada
    Ti-am adus gramada
    Vreo trei basculante da flori
    SI ca drept dovada ti-am adus gramada
    Ba, vreo trei basculante da flori

  3. Raluca-Marina Chiriac

    Cand te scuturi de zapada.

    (Cand te scuturi de zapada,
    Nu sti cat esti de frumoasa.
    Ochii-s verzi, zapada-i alba,
    Si se face cald in casa.)

  4. Predescu Daniel

    Cand te scuturi de zapada

  5. geanina curca

    Jeana

  6. andreea ramona

    A fost odata

  7. Iancu Andrei Sorin

    Ma iubeste femeile

  8. Chiriac Raluca-Marina

    Yuuppppy! Multumesc frumos! 😀

Lasă un răspuns