36 Flares 36 Flares ×

Nu înțeleg de unde atâta ură pentru câștigătorul/toarea Eurovision-ului, chiar nu înțeleg, e doar un concurs de muzică unde câștigă cea mai bună piesă, ce e așa anormal, aiurea sau mai știu eu ce? Nu m-am uitat la niciuna dintre semifinale, așa că nu auzisem de “femeia cu barbă” până joi. Am căutat imediat melodia donșoarei Conchita Wurst, am dat play și după aproape un minut am zis: Damn, cât de bună e piesa, sigur câștigă Eurovision-ul! Asta deși nu ascultasem nicio altă piesă din concurs, cu excepția melodiei interpretate de Paula Seling și Ovi.

Conchita Wurst – Rise Like a Phoenix sună, încă de la început, a coloană sonoră a unui film cu James Bond, toată lumea a observat asta. Diana mea zicea că s-ar fi potrivit și la The Hunger Games – Catching Fire, oricum, piesa asta îți ridică părul pe mâini și chiar (da, și cel de pe față) pentru că este una dintre cele mai bune piese pe care le-a avut Eurovision-ul vreodată. Donșoara cu barbă nu mă încântă din punct de vedere vizual și estetic și nici nu înțeleg care cum e poanta, dacă e doar o nevoie exagerată de atenție sau nu, însă nu asta contează, fiecare e liber să aibă ce înfățișare dorește și ce orientări sexuale vrea. E trist că în 2014 există oameni cu educație și trecuți prin viață care urăsc și detestă tot ce înseamnă Conchita Wurst, neapreciind calitățile vocale și minunăția piesei Rise like a poneix, fiind orbiți de mintea lor îngustă. Mă rog, discuțiile în contradictoriu cu astfel de oameni nu vor schimba nimic, ci doar vor încinge spiritele degeaba, însă zâmbesc și acum când mă gândesc că România a dat 8 puncte pentru Conchita, iar Israelul a oferit punctaj maxim, de 12 puncte. Oameni buni, deschideți-vă mintea și sufletul, căci altfel veți muri de inimă rea :)

 

 

Și ca să revenim la gânduri mai frumose, o să las mai jos câteva glume postate de către mine, aseară + altele de pe net:

 • Am înțeles că e și Ponta la Eurovision, s-o fi dus cu discursul pregătit: "Ce faci, fă, Paulo, aveai chef de niște Eurovision?"
 • It could have been wurst
 • Aș vrea să o văd pe Conchita invitată la X Factor România, Cheloo ar fi foarte încântat :p

 

Glume de pe net:

 • Anyway if you add the points from #ukraine #armenia #azerbaidjan #Russia , then #USSR IS THE WINNER !!! #Eurovisionvia
 • @BogdanMiu: In seara asta s-a facut o greseala tactica. Barba nu trebuia sa fie la Ovi…
 • @merseyboyred: "Dan, eat a Snickers" "Why?" "Because you turn into a right diva when you’re hungry" pic.twitter.com/b9VUOFqr8K
 • Dear Russia please don’t invade us, here’s 12 points #eurovisionvia

Dă un like și-un share, mon cher!

2 Responses to “Kumfu Eurovision 2014 + câteva glume”

 1. melodia sucks, conchita (cu) cârnat deasemenea. votul a fost unul politic si total netransparent. jenant. mi-am pierdut timpul degeaba. sigur a fost pt.ultima data.

  0

  0
 2. Problema care se pune la castigator nu e vocea. Ci ca a fost votat datorita barbaii. Ca unii au votat-o ca sa para toleranti si ca ei nu au prejudecati…

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *