Twitter-ul pentru utilizatorul mediu

Nu mi-a plăcut niciodată să explic cuiva ce înseamnă Twitter-ul. Am încercat-o pe aia cu „Un fel de mess pentru oamenii mai inteligenți”, pe aia cu „Un fel de Facebook doar cu statusuri si alte chestii mici in plus”… eh, degeaba. Cine nu știe ce înseamnă, să nu mai ceară explicații, ci să își facă repejor un cont și să se prindă care cum e treaba. Acum să revin la titlu. Sunt lucruri ce îmi displac maxim la unii dintre cei pe care îi urmăresc, follow sau liste, pentru că da, e normal ca cei care urmăresc puțini [mai ales cei cu numar sub 10] să aibă liste, private sau nu. Ce mă dezgustă e pupatul în MS-DOS, dar cel maaaaxim. Înțeleg că unora le-a adus un job, un eveniment, o măslină, o invitație, dar sunt alte lucruri mai importante, care te definesc, ca om, ce se vrea peste medie, chiar undeva sus-sus. La fel, înjuratul, înțepatul, datul la coaste când cineva nu te mai urmărește mi se pare infantil; de asemenea când dai follow, aștepți ceva timp follow-back și văzând că nu vine, dai unfollow.

Da, și mie mi s-a cerșit câte un follow, însă de cele mai multe ori am refuzat. DE CE? Pentru că eu când am dat follow, l-am dat dintr-un motiv bine întemeiat și puține lucruri m-ar face să dau înapoi.

PS: Hai să fim oameni 😉

Acest articol are 5 comentarii

  1. mihaela

    un mess pt oameni mai intelegenti?
    adica daca folosesti doar messul sau eventual nici pe acela, esti prost?
    cate masterate ti-or trebui sa fii suficient de intelegent sa scrii acolo ce mananci, ce ai vazut la metrou, de cate ori ai folosit toaleta?

    in locul tau m-as gandi de 2 ori inainte sa zic asa ceva, nu de-alta, dar muritorii ce nu-si irosesc timpul liber s-ar putea ofensa

  2. ionutbunescu

    Timp liber a acela in care nu faci nimic altceva. Majoritatea tweet-urilor sunt date cand ai deja o alta activitate, stii prea bine asta. Si reuneste o comunitate, una frumoasa. Sunt sigur ca ai prins ironia din „un fel de mess pentru oameni mai inteligenti”, doar ma chinuiam sa explic pe intelesul cuiva care nu a utilizat niciodata Twitter-ul; fiecare foloseste din media sociale pe cel care ii este accesibil, folositor, la indemana.

  3. mihaela

    excluzandu-ma pe mine care incerc sa fac ceva mai constructiv in viata, decat sa ma integrez intr-o comunitate virtuala…
    exista o categorie de professionals si intelectuali care nu cred ca au nevoie nici de mess, nici de twitter pentru a intelege pe ce lume sunt. social media isn’t everything. de fapt, nici nu inseamna prea mult, este doar o lume artificiala in care ne manifestam alienarea

  4. ionutbunescu

    Cine le poate face pe ambele e mai castigat [ceva constructiv si integrarea in comunitatea virtuala]. Ai dreptate, Social Media aren’t everything. Social Media are someTHING.

Lasă un răspuns