Full day party pe ponton – pwd by Desperados

Orice petrecere, de la zi de naștere la nuntă, are loc seara/noaptea și trebuie să fii neapărat îmbrăcat la țol festiv. N-ai vrea, totuși, să petreci altfel? Să arunci cravata și costumul/rochia și pantofii, să te îmbraci lejer și să-ți lași liber spiritul aventurier? Tu nu ești omul care să stea liniștit la masă, tu ești activ, ieși din tipar și îți consumi energia prin sport și apoi la bar.

Hai, că nu te mai fierb, că și-așa e vară, deși e cam frig afară. Știu sigur că nu ți-ai făcut planuri pentru sâmbătă, 28 iunie, așa că îți dau un pont beton, ca să petrecem pe ponton. Desperados pune la cale un prim eveniment pentru toți pasionații și amatorii de sporturi de vară atipice, care vor să încerce sau să experimenteze wakeboarding-ul sau kiting-ul. Așa că dacă ești nonconformist, iubești adrenalina și ai un stil de viață rebel, n-ai cum să lipsești de la  primul party daytime Desperados din această vară!

Desperados Wild Wake are loc la Dolce Vita Snagov, pe ponton, este prima petrecere de acest gen și va marca începutul sezonului de wakeboarding. Samuel Le Torriellec, Leon Rotaru, Ciprian Trifan, unii dintre ce mai buni rideri de wakeboard, vor fi prezenti la eveniment si se vor intrece in chestii-trestii-acrobații-trick-uri-și-alte-jucării (doar am zis că va fi wild!).

 

 

Pentru a putea fi prezent la Desperados Wild Wake Party, trebuie să intri pe pagina de Facebook Desperados, să îți faci un sefie cu o sticlă sau orice alt element de branding Desperados și să îl trimiți concurs.desperados@webtailors.ro, asta până miercuri 25 iunie, ora 20:00. Apoi strânge cât mai multe like-uri și, în funcție de numărul de voturi și decizia juriului (Samuel Le Torriellec si Ciprian Trifan), vor fi aleși 30 de petrecăreți care, pe lângă faptul că vor putea veni însoțiți, vor avea parte și de tratament special – One full day Desperados party pe pontonul Dolce Vita din Snagov, transport special cu party bus-ul Desperados, multe surprize, muzică și Desperados din partea casei. Ai toate detaliile aici.

 

Desperados recomandă consumul responsabil de bere rece cu tequila, de preferat după sesiunile de wakeboarding ori kiting, atunci când spiritul activ și nonconformist ia o pauza de relaxare de la activitațile sportive.

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns