#FMWG6Years #FMWGParty

Am păstrat o tradiție foarte frumoasă și am fost și anul acesta la aniversarea blogului From Mona With Gloss, care a împlinit 6 ani de beauty-super-activitate. Am urmărit cu nerăbdare anunțurile de pe Facebook ale Monei, de dinaintea petrecerii, pentru a vedea cu ce brand-uri și idei urma să ne surprindă. Așa că mi-am pus rochia, mi-am luat domnul din dotare și la party cu noi.

Locație: Cei mulți metri pătrați și excelenta amplasare ale restaurantului La Bordei au câștigat și în acest an în fața altor opțiuni și deci am putut relaxați să ne plimbăm printre stand-uri și să avem locul nostru la masă, în ciuda faptului că eram zeci de persoane prezente.

 

Brand-uri: Mona nu s-a dezmințit la a șasea aniversare și a adus cele mai fresh brand-uri de beauty și îngrijire: Remington, Inglot, CND, OneBeat Fashion, 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita.

Produse: Remington ne-a oferit șansa de a asista la o premieră, în care a fost prezentată ultima lor colecție Remington Pro Luxe (placă de păr, ondulator și un super uscător).

OneBeat Fashion ne-a surprins cu o prezentare de modă inedită, la care modele au fost chiar cliente ale brand-ului. La stand-ul lor erau câteva tricouri pictate manual, iar ținuta spectaculoasă a Monei a fost asigurată chiar de ei.

Specialiștii de la Inglot au avut un stand drăguț la care puteai primi un make-up remarcabil și te puteai bucura de ultima lor colecție What a Spice!

Manichiura a fost asigurată de cei de la CND, dar a fost cam mare coada ca să mă mai pot bucura și de ultimele culori ale toamnei pe unghiuțele mele.

Tombolă: Mi-aș fi dorit destul de tare să câștig uscătorul de păr pus la bătaie de Remington, dar poate cu ocazia asta mă motivez să-mi cumpăr unul Zâmbet  Partenerii care au făcut posibile toate aceste cadouri minunate au fost OneBeat Fashion, 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita, Remington Romania, Urban Decay Cosmetics, Farmec, inkspired.ro, BonBons by Monica Radulescu, Melkior – cosmetice profesionale, Keiko Slim Spa, Flormar, TopLine Europa.

 

 

Inspirație: În mod intenționat am lăsat la final să pomenesc despre 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita, deoarece dacă anul trecut mi-am ales salonul unde îmi doresc să-mi fac unghiile pentru nuntă, anul acesta la petrecerea de 6 ani FMWG mi-am ales locul în care vreau să-mi fac părul pentru nuntă. Știu încă de ceva vreme cum aș vrea să fiu coafată, dar fetele de la 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita mi-au oferit și încrederea în talentul lor de a duce la bun sfârșit misiunea coafatului. M-am și ales cu o împletitură drăguță Zâmbet Recomand!

 

 

 

Per total, ne-am simțit foarte bine și sper să ne revedem la anul! La mulți ani, FMWG!!

Lasă un răspuns