Distracție cu bani puțini

Muncesc de la nici 16 ani, merg cel mai des cu Mercedes… (Citaro), beau des Hugo (cocktail-ul ăla de boși, de care am mai scris pe blog) și îmi place să mă respect #pebaniimei. Dar totul are o măsură, căci nu sunt Dan Bilzerian și nici nu mă găsiți pe Rich Kids of Instagram.

Am 28 de ani, nu am nici până acum mașina mea, dar asta nu înseamnă că nu mai prind câte-o cursă cu Ferrari până la mare… pe locul din dreapta. Nu beau șampanie în club decât dacă e ziua cuiva, în niciun caz nu o arunc în aer. Nici șervețele. Unii ar spune #casăracii, însă eu prefer să mă distrez și să cheltuiesc responsabil, pe scurt #distracțiecubanipuțini.

N-am băgat bani ca să-mi cumpăr followerși pe Instagram, așa că doar vreo 1600 am. Iar dacă tot am adus discuția de Instagram, sunt sigur că știți de Tumblr-ul celebru, amintit mai sus, RichKidsOfInstagram. Și pentru că blogger-ul s-a născut Moet troll, am pus ochii pe niște bogătași de oraș și le-am am refăcut niște instantanee de Instagram, dar, după cum spuneam, cu bani puțini. A ieșit asta:




Deci #sepoate, frate! Ah, și se mai poate să te distrezi și câștigi, tot cu bani puțini. Trebuie doar să cauți și tu o poză cu un bogătaș pe RichKidsOfInstagram, să faci un remake-colaj cam ca cele de mai sus și să le postezi pe Facebook sau Instagram cu hashtag-urile #smartfun și #distractiecubaniputini – ieftin ca braga meniurile Smart de la KFC (de exemplu Smart Menu este doar 11,9 lei).

Uploadează colajul tău în provocarea KFC care îți aduce multe premii: marele premiu – un smartphone, 3 brățări inteligente de fitness – săptămânal, 5 SmartMenu în fiecare zi. Dacă mai ai nevoie de inspirație, vezi ce colaje mișto a făcut și Zicu de la tvdece.

Acest articol are 4 comentarii

Lasă un răspuns