Tu ce față ai dimineața?

Ce ne-am face fără diacritice, nu de alta, dar titlul acestui articol este “Tu ce față ai dimineața?”, NU “Tu ce fata ai dimineata?”. O altă întrebare e ce ne-am face fără micul dejun, nu de alta, dar eu sunt genul de om care nu-și poate începe ziua dacă nu mănâncă și bea ceva, repede, de dimineață, vorba aia, n-am benzină ca să pot pleca la drum.

Apropo de asta, tu ce față ai de dimineață? Hai, nu fi sfios/sfioasă, fața noastră de dimineață e cea mai frumoasă. Oare? :)) Dar parcă se poartă părul ciufulit, nu? La fete, machiajul cât mai natural, boticul la fel de natural (de la picat ochii-n gură de somn) etc. Hai, curaj, fă-ți un selfie imediat ce te-ai trezit! Încep eu, ca să ai sursă de inspirație:

 

 

Gata? Nu merge scuza cu “ai vrut să-ți faci un selfie, dar ai apăsat pe filmare… păcat, ieșea un selfie frumos”, da?

  • Acum înscrie-ți selfie-ul cel frumatinal în aplicația de Facebook dedicată, aici.
  • Ideea e simplă, Cappy vrea să te ajute să ai mereu o zi bună și energică, indiferent de cum o începi, cu părul ciufluit, ochii încețoșați, blablabla, știi tu mai bine cum e de dimineață. După cum ziceam, Cappy a lansat o provocare, vrea să vadă cât mai multe fețe matinale, pe hashtag-ul #iubestedimineata (pe Facebook și pe Instagram).
  • În fiecare săptămână (până pe 16 martie),  5 dintre cei înscriși vor putea câstiga un Kit Cappy #iubestedimineata, ce conține un pahar Cappy, un magnet de frigider Cappy, un bax de Cappy și un toaster personalizat, ce ”imprimă” o față zâmbitoare pe felia de pâine. De asemenea, la finalul campaniei va fi aleasă, prin jurizare, cea mai tare poză, iar câștigătorul va primi micul dejun de la Cappy timp de o lună de zile!

 

Acest articol are 6 comentarii

  1. andrei

    Tare poza ta, dar trebuia sa iti faci fara ochelari.

    1. Ionut Bunescu

      Când ai dioptrii de -7, primul lucru, pe care îl faci când te trezești, e să-ți pui ochelarii B-)

      1. Coco Moll

        Confirm asta cu „primul lucru sunt ochelarii” la dioptrii de „doar” -3,5. La -7 cred ca as dormi cu ochelarii pe nas doar ca sa si vad visurile si nu doar sa le aud. 🙂

  2. andrei

    ai probleme cu vederea la distanta sau aproape?

Lasă un răspuns